Zavarovalnica Triglav postavila mobilno cenilno enoto za avtomobilske škode

Foto: FB

Zavarovalnica Triglav bo po neurju s točo, ki se je pretekli teden razbesnelo nad vzhodnim delom države, v Črnomlju postavila mobilno cenilno enoto. Namenjena je za ogled in cenitev avtomobilskih škod v primeru masovnih škodnih dogodkov. Za obisk omenjene mobilne poslovalnice čim prej pokličite dežurni brezplačni številki 080 555 555 ali 080 2864.

Iz zavarovalnice so sporočili, da so že konec prejšnjega tedna na teren poslali okrepljene ekipe cenilcev, zdaj pa bodo v Črnomlju, ki je bilo najbolj prizadeto, postavili še svojo mobilno cenilno enoto (MCE). Tako lahko zavarovanci opravijo prijavo in cenitev škode na vozilih v neposredni bližini doma.

Oškodovanci se lahko za pomoč pri prijavi škode obrnejo tudi na svojega zavarovalnega zastopnika, na najbližje predstavništvo oz. zastopniško pisarno ali na sedež območne enote.

V Zavarovalnici Triglav dodajajo, da o višini in obsegu škode (še) ne morejo govoriti. Prve ocene bodo znane v prihodnjih dneh.

Škodo lahko zavarovanci prijavijo tudi prek spletne strani http://www.triglav.si/storitve/skode ali mobilne aplikacije Triglav asistenca, ki jo lahko brezplačno namestite prek Apple App Store in Google Play.

Pri prijavi škode naj zavarovanci poškodovane stvari navedejo čim natančneje ter pripišejo tudi telefonsko številko in številko transakcijskega računa za nakazilo škode, dodajajo v zavarovalnici.

Kljub temu, da za prijavo škode velja tridnevni rok po njenem nastanku, pa v primeru naravnih nesreč v Triglavu svetujejo, naj oškodovanci s prijavo ne hitijo, saj bo zavarovalnica upoštevala tudi prijave, prejete po tem roku.

C. R.