Video: Bolje se tega ne da opisati

Marjan Šarec (LMŠ), Alenka Bratušek (SAB), Luka Mesec (Levica) in Tanja Fajon (SD)

Razlogi, povezani s poskusom oblikovanja Koalicije obupa, so najbolje opisani v naslednjem video posnetku, ki kroži po svetovnem spletu. Bolje se tega ne da opisati, zato priporočamo ogled.

Besedilo:

Parcela v Trenti, presneta parcela v Trenti! Kaj to je vse, kar zmorete? Pa kaj dela Šketa? Kje je Patria, pa afera orožje, pa KPK, pa bosanski krediti? Rabimo kvalitetne konstrukte, kaj dela tožilstvo.

Smo zastonj kadrirali vsa ta leta, se bomo kar predali? Včasih smo imeli Viranta in Pucka, kaj pa sedaj? Rabim Kunstlja in Peinkiherja.

  • Dajmo Kordišu in Mescu pištolo, pa naj gresta streljat na ulice!

Ah, ta dva cepca ne bi niti enega zadela! Rabimo profija!

  • Potem pa dajmo Tanji mitraljez!

Da nam vse postreli, rabimo tudi nekaj živih. Potrebna je selekcija! Domobranci so za vsakim vogalom, moramo oblikovati svojo vlado, to je prioriteta. Uporabimo denar od iranskih provizij, pa z naših računov na Kajmanskih otokih in s Cipra. Za vsako ceno moramo priti na oblast, saj nas čakajo lepa evropska sredstva. Če nam uspe priti na oblast, in ne vem, zakaj nam ne bi, potem bomo imeli denarja kot toče, lahko dobimo celo redne volitve. Če pa nam bi slabo kazalo, pa uporabimo ustavno sodišče, tam imamo večino. Pač Janšo še enkrat zapremo, kaj bi drugega. Presneto.

Če bi Zgago pustili pri miru, da bi v miru opravljal svoj novinarski posel in bi lahko v svet ponesel verodostojne informacije, potem bi z Janšo zlahka opravili. Tako pa mu grozi Breznik z novičokom, Mahnič pa ga lovi z atomsko bombo!!!

  • Ubogi Milan, pa tako se je trudil.

M. P.