“Vesel sem, da ste odpovedali napovedana vabila v vaše razkošne palače!”

Pavel Rupar (vir: Zajem zaslona, arhiv)

Potem, ko je Pavel Rupar očitno postal moteč dejavnik za slovenski politični vrh, se je danes odzval na včerajšnji medijski pogrom, ki ga je doživel potem, ko je na protestu v Ljubljani izjavil, da je treba odstavit svetovalko predsednice države Nataše Pirc Musar Biserko Marolt Meden, ki se zavzema za evtanazijo. “Začnite delati zakone v dobro ljudi,” jim odgovarja.

 

Ruparjev odziv zaradi aktulanosti objavljamo v celoti, brez lektorskih in drugih popravkov:

Spoštovana Nataša Pirc Musar, spoštovana Urša Klakočar Zupančič, spoštovani dr. Robert Golob!

Naj vas na začetku spomnim, da imate na mizah od 22. februarja moje pismo s prošnjo obsoditi sprevržen sovražni govor na izjave ZDUS-a Janeza Sušnika, ki je upokojence, ki zahtevajo poštene pokojnine, označil za SS morilske “truppe” Adolfa Eichmana in fašiste in izjave nekaterih novinarjev, od katerih ekstremno izstopa novinar Dela Markeš, ki me je označil za Hitlerja in Mussolinija, protestnike pa za nacistične ovce, ODGOVORA OD VAS TREH PA ŠE NISEM PREJEL! ČAKAM!

Očitno smo v Sloveniji priča DIKTATURI MILIONARJEV IN TOTALITARIZMU POPULISTOV, ki od dolgočasja ne veste več ,kaj bi počeli medtem, ko revnih upokojencev, ki jih je 360 000 in vas prosijo, da jim pomagajte, NE VIDITE !! Ne vidite delavcev, ki skupaj s podjetniki PROSIJO ZA RAZBREMENITEV PLAČ, da bi imeli malo boljše življenje! Ne zanimajo vas ljudje, ki kot samostojni podjetniki množično vračajo ta status, ker pač ne zmorejo več obremenitev, VI PA SE BAVITE Z ZAKONI EVTANAZIJE IN DRUGIMI NESMISLI, že videnimi v zgodovini in, ki niso prinesli čisto nič dobrega nobenemu narodu!

Če mi očitate sprevrženost, povejte mi, kaj je bolj sprevrženega od odpovedu službe 120 delavcev SCT strojegradnje in sprivatizirati in prodati premoženje, kupiti Rolce Royca in se z njim “voziti med odpuščenimi in jih spraševat, kako živijo?”? Kaj je bolj sprevrženega, kot iz GEN-i pobrati milijone in si še dovoliti razpravljati o DVEH MILIJONIH NAGRADE pri izgub tega podjetja v višini 300 000 milijonov? Kaj je bolj sprevrženega od poleta z našim letalom na Dunaj in afne guncat v Afriko za naš denar, brez učinka, ker je bil že vnaprej znan, ZRAVEN PA PUSTITI UPOKOJENCE Z 250 e, 400 e, 600 EURI stradati in životariti? In kaj je bolj pokvarjenega, kot očitati nekomu SOVRAŽNI GOVOR, ko vam to pove po pravici resnico, medtem, ko tiste, ki so vam blizu za veliko bolj sramotna dejanja nagrajujete? Katero dejanje je bolj sprevrženo od PONUDITI LJUDEM LEGALNO POMOČ PRI USMRTITVAH, brez razprave, brez upoštevanja stroke, prakse tujine? In obsoditi ljudi, ki poznamo zgodovino in jo primerjati s preteklim časom in današnjim, ko nam vlada DIKTATURA MILIJONARJEV IN KAPITALA? In spremljati dvoličnost, ko nas upokojence, ki PROSIMO ZA SVOJ DENAR, ko nas zmerjajo s fašisti in Mussolinijem IN NE ODREAGIRATI, v skromni primerjavi sistemov pa dobesedno PONORI in IGRA UŽALJENOST in hkrati sprožiti in PLAČATI MEDIJE, DA NAREDIJO POGROM NAD RESNICO, KI VAS BOLI!?

Vesel sem, da ste odpovedali napovedana vabila v vaše razkošne palače, OSEBNO MISLIM, DA NISO BILA NIKOLI ISKRENA in, da ste jih v padcu podpore izrabili zgolj za samopromocijo! Žal mi je, da po enem letu in po vaših IZVOLITVAH NISTE STORILI NIČESAR ZA DOBRO LJUDI, še vedno se bavite kdo je Janšev, sejete sovraštvo in podpirate diskreditacije in zakone, ki prinašajo smrt, dobrega življenja ba nikomu! Ljudje bodo sami presodili vaša dejanja, kar se mene tiče naj vas ne skrbi! ČE SE BODO ODLOČILI, DA STE USPEŠNI, MI PA , DA SEJEMO SOVRAŽNI GOVOR IN NAS JE TREBA LIKVIDIRATI, PRAV! Če bodo še vedno nasedali vaši plačani propagandi in se strinjali z revščino , ki jo živijo, tudi prav! Sami imajo svojo pamet, ljudje odpirajo svoje oči, čutijo svoje življenje in ne vaše samoreklame NAJ TOREJ PRESODIJO SAMI! Sami se bodo odločili ali verjamejo VAŠIM ZAKONOM O KULTURI SMRTI, ali svojemu življenju!

Dovolite mi, spoštovani najvišji vrhovni politični delavci naše domovine Slovenije, da se vam zahvalim za pozornost, vam pa polagam na srce: ZAČNITE DELATI ZAKONE V DOBRO LJUDI! ZA NJIHOV STANDARD IN NJIHOVE ZASLUŽENE PLAČE IN POKOJNINE, OPUSTITE DVOLIČNOST, NAVADE DIKTATORJEV IN POMISLITE KDAJ TUDI NA TISTE, KI MORAJO PREŽIVETI S 400 EUR NA MESEC, KAR JE PRAVI DROBIŽEK V PRIMERJAVI Z VAŠIMI PRMOŽENJI IN DENARJEM!!

VI, SPOŠTOVANE UPOKOJENKE IN UPOKOJENCI, DELAVKE IN DELAVCI, KMETJE IN KMETICE PA SE ODLOČITE SAMI…

A. V.