V zadnjih dneh več vlomov in tatvin

Fotografija je simbolična. (vir: arhiv)

S Policijske uprave Novo mesto poročajo o petih vlomih v več objektov. Vlomili so v Malem Slatniku, Trebnjem, v Brezovi Rebri, na Maverlenu in Uršnih Selih.

 

Na Malem Slatniku pri Novem mestu je nekdo vlomil med 10. in 13. junijem, vlom je bil v pomoži objekt, ukradli so kosilnico, plinski štedilnik in orodje. Lastnik je oškodovan za okoli 800 evrov.

V Trebnjem pa je v petek, 14. junija, zvečer nekdo izkoristil odsotnost stanovalcev in skozi vrata  balkona  vlomil  v  stanovanjsko  hišo. Odtujil je denar in lastnike oškodoval za okoli 3000 evrov.

V noči iz petka na soboto, na 15. 6. je v kraju Maverlen (občina Črnomelj) neznanec vlomil v prostore društva in odtujil alkoholne in brezalkoholne pijače. Škode je za okoli 550 evrov.

V Brezovi Rebri (občina Semič) pa so v soboto, 15. junija, popoldne neznanci izkoristili nepazljivost oškodovanca in iz parkiranega odklenjenega avtomobila odtujili dokumente, bančno kartico in gozdarsko opreme. Lastnik je oškodovan je za 400 evrov.

V noči na nedeljo, 16. junij, je na Uršnih Selih nekdo skozi balkonska vrata vlomil v stanovanjsko  hišo. Odtujil je nakit in denar in lastnika oškodoval za 1500 evrov.

C. R.