V novi sezoni Masterchefa bo tekmoval tudi Novomeščan

Matej Muhvič.

Pred vrati je nova, 10. sezona priljubljenega kuharskega šova MasterChef Slovenija, med tekmovalci, ki se bodo borili za pozornost, pa bo tudi Novomeščan – Matej Muhvič, sicer tudi eden od ustanoviteljev Meal Prep Life, mladega podjetja, ki ponuja vnaprej pripravljene zdrave obroke za ves teden.

 

Letošnje leto je med 15 tekmovalci kuharskega šova veliko mladih, prevladuje namreč starostna skupina med 21 in 29 let. Med njimi ni znanih obrazov, izjema je le 21-letna navdušenka nad slaščicami, ki se je nedavno potegovala za naziv Miss Slovenije.

Novomeščan Matej Muhvič je star 22 let. Na POP TV pa so ga predstavili takole: “Zase pravi, da je izredno dobrosrčen in iskren človek. Želi uspeh sebi in vsem okrog sebe. Prav tako je ambicioznost njegova prvina, ki mu včasih rahlo zamegli razum. V oddajo se je prijavil, ker se želi naučiti stvari, ki se jih na ekonomskih šolah ni. Če bi zmagal, bi dal polovico nagrade svojim staršem, drugo polovico pa bi porabil za nakup večjega kombija, da bi lahko bolj mirno izvajal catering. Rad kuha raznoliko, elegantno in prefinjeno. Najuporabnejši nasvet, ki ga je dobil: kuhaj z užitkom in nato pojej svoje frustracije!”

A. V.