V Loškem Potoku prijeli 12 ilegalnih migrantov

Fotografija je simbolična. (Twitter)

Domačini iz Loškega Potoka so že včeraj poročali o več ilegalnih migrantih, bili naj bi del večje skupine, ki se skriva v okoliških gozdovih. V Prezidu na Hrvaškem, povsem v bližini meje, pa naj bi na prehod čakalo še okoli 100 migrantov.

 

S PU Ljubljana so nato potrdili, da so sinoči okoli 18. ure na območju Loškega Potoka zaustavili vozilo znamke Lanos in vozilo znamke Hyundai, s katerima sta Ukrajinec in Hrvat prevažala več oseb, ki so nezakonito prestopile državno mejo. Na kraju so policisti nato prijeli 10 migrantov in oba voznika.

Danes pa s policijske uprave poročajo še o dveh prijetih ilegalnih migranti na območju Podpreske, kraja na območju Loškega Potoka, vse skupaj pa spada pod okrilje Policijske postaje Ribnica. Dodali so še, da so še enega migranta prijeli v Ljubljani.

Vsi prijeti so se izrekli za državljane Pakistana, Afganistana in Turčije, o njihovi nadaljnji poti pa s PU Ljubljana ne poročajo.

C. R.

novo staro popularno
Podgurc

Slovenija postaja MIGRANTSKI ŽEP in to se imamo zahvaliti levičarski vladi, ŠARCU, CERARJU, POKLUKARJU,, kateri zavajajo Slovensko ljudstvo. Italija zapira mejo z Slovenijo, ker Slovenija ni sposobna zaščititi schengen mejo pred migranti. Cerar, Šarec sta podpisala Marakeško deklaracijo, ki je nič drugega kot direkten uvoz muslimanov migrantov teroristov. Vsak dan prihajajo novi migranti, pravijo na vladi, da sistem nacionalne varnosti deluje, NE DELUJE. NA VIDIKU SO EXKALACIJE MED MIGRANTI IN DOMAČINI SLOVENIJE. prišlo bo do upora med ljudi, ker je že obsedeno stanje v Sloveniji s temi migranti nasilnimi muslimanskimi. Nevladne organizacije se pa kar pritožujejo nad ravnanjem naše policije,… Preberite več »

joj

Podgurc, res je vse kar si napisal.Žalostno je, da so policisti ob meji tako obremenjeni, pridejo čisto izčrpani, saj prehodijo poti ob meji tudi po 10-20km. Delajo po 12 ur in več, samo to ne zanima naše vlade. Jih je daleč,daleč premalo, pa še kar odhajajo iz policije, novih pa kljub večkratnih razpisov ne dobijo.Ko dobijo te migrante, jih morajo pa še popisat, tu so pa v nevarnosti da dobijo kakšno bolezen.