V Beli krajini, pod Gorjanci in na kočevsko-kostelskem območju prijeli 86 migrantov, tudi na vlaku v Uršnih Selih

Z novomeške in ljubljanske policijske uprave poročajo o 86 prijetih tujcih, ki so državno mejo prestopili nezakonito. Novomeški policisti so jih prijeli v več belokranjskih krajih, med drugim danes zjutraj tudi na vlaku, ki je iz Bele krajine peljal v Novo mesto. Ljubljanski policisti pa so nezakonite migrante prijeli razpršeno na kočevsko-kostelskem območju.

Novomeški policisti so prijeli 64 tujcev, za katere so ugotovili, da so nezakonito prestopili državno mejo.

Prijeli so jih v naslednjih krajih:

V petek popoldne so v Dobličah prijeli 7 državljanov Bangladeša in državljana Pakistana. V Sečjem Selu pri Vinici so prijeli 9 državljanov Bangladeša.

V soboto opoldne so v Berčicah pri Metliki prijeli 16 tujcev, za katere se je izkazalo, da gre za državljane Bangladeša.

V nedeljo so v Jerneji vasi pri Dobličah (občina Črnomelj) prijeli 7 tujcev. Še 7 so jih prijeli v Metliki. V obeh primerih naj bi šlo za državljane Pakistana, Indije in Maroka.

Danes zgodaj zjutraj pa so na vlaku v Uršnih Selih prijeli še 5 tujcev (Alžirija, Libija in Maroko), ki so poskušali z vlakom odpotovati proti Ljubljani. Izkazalo se je, da ne morejo pojasniti, kako so prišli v Slovenijo, zato so jih pridržali.

Nezakonite migrante so ob koncu tedna prijeli še v Semiču, Gabrju, Dolžu in Podgorju pri Pišecah.

Skupaj je bilo ob koncu tedna prijetih 32 državljanov Bangladeša, 12 državljanov Pakistana, 9 državljanov Maroka, 6 državljanov Alžirije ter po dva državljana Indije in Libije.

Z ljubljanske policijske uprave pa poročajo, da so v petek in soboto prijeli 18 tujcev. Prijeli so jih v krajih Kostel, Borovec pri Kočevski Reki, Grčarice, Črna vas, Želimlje in Ljubljana.

Včeraj so prijeli še 4 tujce, in sicer v Dolgi vasi pri Kočevju in Slavskem Lazu.

Vsi prijeti so se izrekli za državljane Alžirije, Sirije, Maroka, Egipta, Irana in Libije.

C. R.

novo staro popularno
Frenk

Kakšna zmeda s temi muslimanskimi migranti, vse to se imamo zahvaliti levičarski vladi, ki je podpisala Marakeško deklaracijo, ki je nič drugega kot muslimanska teroristična invazija nad Evropo in Slovenijo. ŠARCU, CERARJU, POKLUKARJU, ŽIDANU in Fajonki je vseeno za ljudi Slovenije, za kriminal migrantov muslimanskih nasilnih nad Slovenci. Muslimani migranti niso prišli delat v Sloveniji, ampak koristiti socialne transferje državah EU in živeti na račun Slovenije in davkoplačevalcev. V Ljubljani se sprehajajo muslimanski nasilni migranti kod hočejo, kradejo po trgovinah, napadajo ljudi. Kmalu bodo izredne razmere v Sloveniji, ljudje bojte se nasilnih muslimanskih migrantov v Sloveniji, ker to so nasilneži,… Preberite več »