Tragična nesreča pri Poljanah: Poziv očividcem

Včeraj, okoli 15. ure, se je na nekdanji hitri cesti med Trebnjem in Novim mestom, v bližini naselja Poljane pri Mirni Peči, zgodila prometna nesreča, v kateri so ugasnila štiri življenja.

Po prvih ugotovitvah ogleda je 38-letni voznik temno sivega avtomobila Renault megan, ljubljanskih tablic, peljal proti Novemu mestu. Nasproti mu je pripeljala 56-letna voznica osebnega avtomobila Škoda roomster, svetlo sive barve, novomeških tablic. Prišlo je do čelnega trčenja, vsi štirje udeleženci prometne nesreče so umrli na kraju.

Policisti so z ogledom kraja ugotovili, da je do trka vozil prišlo na voznem pasu vožnje voznika megana, ki je peljal proti Novemu mestu.

Okoliščine prometne nesreče še ugotavljajo. V delo so se vključili izvedenci, ki bodo skupaj s prometnimi policisti podrobneje preučili sledove na kraju in na obeh vozilih.

Zaradi razjasnitve vseh okoliščin nesreče pozivamo morebitne očividce, ki so videli prometno nesrečo ali opazili vožnjo katerega od omenjenih avtomobilov na tem odseku ceste okoli tretje ure popoldne, da pokličejo na telefonsko številko policije 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Kakršenkoli podatek, ki bi lahko pojasnil vzroke in okoliščine tragičnega dogodka, bo dobrodošel, so sporočili s Policijske uprave Novo mesto.

Več o nesreči smo poročali tukaj

C. R.