Tragična nesreča na morju

Velika plaža v Ulcinju (foto: vijesti.me)

V črnogorskem mestu Ulcinj se je včeraj okoli 14. ure zgodila nesreča na morju, v kateri sta umrla dva slovenska državljana, 35-letna ženska in 10-letni deček, še dve osebi sta poškodovani. Po neuradnih podatkih naj bi se ponesrečeni vozili na gumijasti banani, ki jo vleče gliser, ko je plovilo trčilo v turistično ladjo.

Nesreča se je zgodila na Veliki plaži v Ulcinju. Po poročanju črnogorske spletne strani vijesti.me (strahovit-udes-u-ulcinju) sta umrla 35-letna državljanka Slovenije in njen 10-letni sin.

36-letni mož in 13-letna hči sta poškodovana, slednja naj bi utrpela hujše poškodbe. Po navedbah nekaterih medijev sicer “oče ni bil udeležen v nesreči, je pa po tragediji padel v hud šok in potrebuje zdravniško pomoč”.

Šlo naj bi za družino iz Tetova, ki živi v Sloveniji, natančneje v Črnomlju. Po neuradnih informacijah portala Dolenjskanews je šlo za družino trenerja evropske prvakinje v tajskem boksu iz črnomaljskega kluba Gladiator.

Voznika gliserja, ki je za seboj vlekel napihljivo banano, je policija prijela in privedla na zaslišanje. (www.vijesti.me/)

C. R.