Tina Gaber povsem izginila iz javnosti

V poletnem času je iz javnosti povsem izginila spremljevalka Roberta Goloba Tina Gaber. Neuradno naj bi šlo za načrten umik, potem ko so v javnosti prišli zapisi o kokainu iz njene diplomske naloge in podatek, da naj bi se na jahti Roka Snežiča udeleževala razvratnih zabav, na katerih naj ne bi manjkalo drog, alkohola in orgij.

 

Kmalu potem, ko se je razvedelo, da je Gabrova nova spremljevalka Goloba, ga je ta spremljala na praktično vsakem koraku. Z njim se je udeleževala ogledov na terenu, uradnih proslav ob dnevu državnosti, organizirala je celo sestanke z nevladniki v Golobovem kabinetu.

Nato pa se je zapletla v dve aferi. Portal prava.si je poročal, da naj bi se Gabrova pred časom redno udeleževala razvratnih zabav na jahti Roka Snežiča, kjer naj ne bi manjkalo drog, alkohola in orgij. Portal je Gabrovo zaprosil za pojasnila, a se je ta zavila v molk.

Prav tako so mediji razkrili nekatere citate iz njene diplomske naloge, med drugim citat: “Toda kljub temu, da se cene drog znižujejo, te še vedno niso poceni. Gram kokaina v Ljubljani stane okoli 70 evrov. Žal si ga ne morejo privoščiti vsi, dejstvo, da večina estradnikov v Sloveniji ni bogatašev pa je jasno.”

Po vsem tem so se v Golobovem kabinetu neuradno odločili Gabrovo strateško umakniti iz javnosti, dokler se prah vsaj malo ne poleže. Tako ne preseneča, da Golob na teren po ujmi po novem vedno odhaja sam.

A. V.