Tabor Kolpa Podzemelj: Slovenija kamp 2017 vabi

ŠPORTNO DRUŠTVO NOGOMETNI KLUB KOLPA iz Podzemlja v sodelovanju s S-KAMP – ORGANIZIRANJE ŠPORTNIH PRIREDITEV D.O.O. iz Vranskega od ponedeljka, 3. 7. 2017, do petka, 7. 7. 2017, na nogometnem igrišču v Podzemlju pri Metliki organizira četrto izvedbo vseslovenskega poletnega nogometnega kampa za dečke in deklice od letnika 2004 do 2010, imenovanega »SLOVENIJA KAMP 2017«.

Z izvedbo projekta »SLOVENIJA KAMP 2017« bo otrokom ponujen nepozaben počitniški dogodek, kjer bosta glavni vodili nogomet in druženje ob številnih prostočasnih dejavnostih. Rdeča nit letošnjega kampa je poleg spoznavanja nogometnih vsebin tudi pestra ponudba ostalih dejavnosti, primernih za različne starostne skupine, kot so srečanja z ambasadorji slovenskega športa, družabne, miselne, športne in ostale igre.

Največje prednosti projekta pred tujimi nogometnimi kampi po Sloveniji so bližina dogodka, vpetost v domače lokalno okolje, domači trenerji/vaditelji ter animatorji s svojim znanjem in izkušnjami.

Dan na kampu se bo začel ob 7.30 uri in se zaključil ob 17. uri, kar pomeni, da bodo otroci pet zaporednih dni preživeli aktivno, poučno in zabavno, s celodnevno oskrbo in z urejeno prehrano, »S-KAMP« pa bo udeležencem zagotovil tudi opremo za trening. V soboto je na programu zaključna prireditev v Ljubljani, kjer bo odigrana »Mini liga prvakov v nogometu«.

Vse zainteresirane vabimo, da se v čim večjem številu udeležijo že četrte izvedbe NAJVEČJEGA VSESLOVENSKEGA NOGOMETNEGA KAMPA ZA MLADE na področju Bele krajine in svoje počitnice preživijo na nekoliko drugačen način.

Dodatne informacije glede poteka kampa v prejšnjih letih si lahko ogledate na www.s-kamp.si, kjer potekajo tudi prijave.

Na spletni strani ŠD NK Kolpa in facebook profilu Slovenija kamp Podzemelj pa si lahko ogledate tudi slikovno gradivo za vseh 6 dni kampa in video vsebine (poročilo z zaključne prireditve, kjer so naši udeleženci igrali vodilno vlogo, himno Slovenija kampa Podzemelj 2016 in poročilo z S-kampa 2016 v Podzemlju).

Vodja S-kampa v Podzemlju pri Metliki

Darjan Spudič , tel. št. 040 866 892, [email protected]