Straža pri Novem mestu: Druženje s kandidati SDS za evropske poslance

Romana Tomc in Franc Breznik z družino.

Slovenska demokratska stranka je tudi ta konec tedna dobro izkoristila, in sicer tako za predstavitev posameznih kandidatov za evropske volitve kot za druženje s svojimi podporniki.

Veselja in druženja tudi vni manjkalo, obiski so potekali na več koncih Slovenije, včeraj tudi v Straži pri Novem mestu, kjer so potekale tudi športne igre, sledil je kratek kulturni program.

V športnem parku Breza v Hruševcu v Straži so se številnim zbranim predstavili kandidati za evropske volitve, in sicer Romana Tomc, Franc Breznik in Karin Planinšek. Navzoča je bila tudi dolenjska poslanka Anja Bah Žibert.

Evropska poslanka in kandidatka Romana Tomc:

Druženje Romane Tomc z Belokranjci.
Romana Tomc z Dolenjci.

Poslanec v državnem zboru in kandidat Franc Breznik je zapisal: Sončna nedelja v najboljši družbi.

Kandidat Franc Breznik je na Dolenjsko prišel z družino.

Kandidatka Karin Planinšek pa je zapisala: “Na Dolenjskem ste mi izkazali res izjemno podporo pri mojem delu in mi dali novo energijo za naprej. Vaš odziv mi ogromno pomeni, saj delam za vas, za nas, za skupno dobro.”

Poslanka v državnem zboru Anja Bah Žibert pa je sporočila: Prijetno druženje na Dolenjskem. Z nami del ekipe za EU volitve Romana Tomc Franc Breznik in Karin Planinšek. Ekipa, ki zagovarja vrednote, ki bodo krepile Evropo in našo Slovenijo. Hvaležna za vse stiske rok in objeme. Dokazujejo, kako povezani smo in da smo skupaj nepremagljivi. Nove pristopne izjave pa dokazujejo, da postajamo še močnejši.

Poslanka Anja Bah Žibert
Druženje v Straži pri Novem mestu (vir: Romana Tomc, FB)

M. D.