Skrivanje Golobove modre kuverte

(vir: Zajem zaslona)

“V kampanji še naprej pomaga tudi voditeljica Tarče Erika Žnidaršič, pri kateri je Robert Golob mahal s svojo plačilno listo, ki jo je kazal tudi že prej, in trdil, da je kot direktor GEN-i dobival le sedem tisoč evrov neto plačila mesečno. 

Ko je Aleš Hojs (SDS) vztrajal, da je v letu 2020 Golob povprečno “pokasiral” bruto 45 tisoč evrov na mesec, in ne le sedem, mu je voditeljica ugovarjala: “Gospod, tam je plačilna lista …”

In to v položaju, ko vsi vemo, da je Golob ob tistem, kar je na plačilni listi, dobival še skoraj dvakrat toliko. Nekoč se je temu reklo modra kuverta. Običajne so bile za pripadnike sovjetskih oblasti, ki so bili uradno plačani kot drugi “proletarci”. Bedno, torej.”

Tako je v današnjem komentarju na spletnem portalu Siol.net med drugim zapisal urednik Peter Jančič.

Jančič je komentar naslovil Golobja plača antifašistične borbe.

V njem uvodoma navaja, da bodo v tokratno kampanjo pred državnozborskimi volitvami, ki bodo 24. aprila, vprežene tudi najbolj skrite rezerve. Pri tem razčlenjuje tudi propagandno vlogo antifašističnih novinarjev. Navaja tudi, da bodo kandidati SD na volitvah Jonas Žnidaršič, Blaž Zgaga in Dejan Karba. V kampanji poleg Mojce Pašek Šetinc in Eugenije Carl pa pomaga tudi Erika Žnidaršič, voditeljica Tarče.

Navaja, da vsi novinarji sicer niso Tarča, Blaž Zgaga, Evgenija Carl ali Mojca Pašek Šetinc.

Zanimiv komentar si lahko v celoti preberete na povezavi: siol.net

A. L.