Še vedno poročen se postavlja s starleto

(vir: Twitter)

Robert Golob se je na podelitvi Prešernovih nagrad pojavil s starleto Tino Gaber, njegov zakon pa še vedno traja. Še vedno je namreč poročen z Jano Nemec Golob, poročata Slovenske novice in portal Požareport.

Pozareport.si je včeraj poročal, da naj bi žena Jana medtem grozila s samomorom ali selitvijo iz Slovenije.

Slovenski (veliki) mediji o tem ne poročajo, državna STA pa je novico o tem, da je Gabrova spremljala Goloba, prevedla celo v angleški jezik, jo “povišala v partnerico” in novico poslala v svet. To se ni moglo zgoditi brez privoljenja Goloba. Požar še navaja, da naj bi Golobov kabinet Tino Gaber počasi začel vključevati v državni protokol, da bo lahko potovala z Golobom, menda pod nazivom “fiancee” (zaročenka).

Jana Nemec Golob je po navedbah Požareporta zadnja leta lastnica in direktorica podjetja Star Solar, ki se ukvarja s proizvodnjo druge električne energije, prej pa je delala tudi za oz. na Gen-I, kjer je bila zadolžena za piar in marketing.

Golob naj bi se sicer pred časom izselil iz družinske hiše. Trenutno naj bi živel pri prijatelju v Solkanu. Tudi zato nekateri na družbenih omrežjih namigujejo na njegovo drugačno spolno usmerjenost. V tem primeru naj bi bila Gabrova le krinka, da to prikrije. Kaj je res, je sicer težko preveriti, saj Golob na ta vprašanja ne odgovarja.

Jana Nemec Golob (levo, s temnimi daljšimi lasmi).
Starleta Tina Golob je Goloba že decembra spremljala na koncertu v Italiji.
(vir: pozareport.si)

M. D.