SDS poziva vlado, naj v 60 dneh namesti ograjo po celotni meji proti Hrvaški

Današnje seje odbora se bo udeležila tudi mag. Maja Kocjan, kandidatka za županjo Občine Črnomelj, ki je na nujnost zaprtja meje opozorila tudi na včerajšnjem soočenju v oddaji Svet na Kanalu A.

Odbor za notranje zadeve, javno upravo in lokalno samoupravo se bo danes ob 13. uri sestal na nujni seji in obravnaval zahtevo za ustavitev ilegalnih (nezakonitih) migracij in ukrepi za učinkovito zaščito meja Republike Slovenije.

Zahtevo za obravnavo je vložila poslanska skupina Slovenske demokratske stranke (SDS).

Na sejo odbora so med drugim vabljeni tudi predsednik vlade Marjan Šarec, minister za notranje zadeve mag. Boštjan Poklukar, minister za zunanje zadeve dr. Miro Cerar, minister za obrambo Karl Viktor Erjavec in predstavniki nekaterih civilnih iniciativ.

Sklepi, ki ji predlaga SDS, so naslednji:

Današnje seje odbora v državnem zboru se bo udeležila tudi mag. Maja Kocjan, kandidatka za županjo Občine Črnomelj, ki je na včerajšnjem soočenju v oddaji Svet na Kanalu A med drugim dejala: “Z večanjem ilegalnih migracij se veča tudi strah občanov Črnomlja. Vodstvo občine bi moralo konstantno opozarjati Vlado RS na težave z migranti in zahtevati zaprto mejo.”

Neposreden prenos seje bo na SLO 3, s pričetkom ob 13. uri.

J. M.

novo staro popularno
Samo

Vlada razmišlja samo koliko bi naselila v Sloveniji muslimanskih migrantov. Zakaj pospešeno oddajajo naročila za oskrbo migrantov, več tisoč kosov oblek in drugih potrebščin. Že vse imajo dogovorjeno kje in koliko migrantov bo nastanejo trajno v Sloveniji. To je nam zrihtala prejšnjia vlada MIRA CERARJA. TO NAS POSTAVLJA V DRUGORAZREDNOST DRŽAVLJANOV, V NASPROTJU MIGRANTOV. LJUDJE VLADA SE NE ZAVEDA PROBLEMATIKE Z MUSLIMANSKIMI MIGRANTI. Večina teh je iz vojnih območij, moški od 17 do 40leta vojno sposobnih. Torej bodoča vojska muslimanska, džihadisti na naših tleh. V Bosni in Hercegovini se dogajajo s strani muslimanskih migrantov posilstva, ustrahovanje ljudi z noži in… Preberite več »

Janko

Že večkrat sem vprašal komentatorje: Kaj se jim zdi bolj humano? Lopovski politiki dopustiti, da z uvozom muslimanskih emigrantov uniči Slovenijo in Slovence? ali raje uničit lopovsko politiko?

PREPOZNO

Prepozno, poglejte si kaj se iz BIH vali k nam. Prebili so kordon policistov, in se podali kar čez mejni prehod Maljevac na Hrvaško.Kak dan ali par bodo tu!!!!

ZAZA

Ma kaksen kordon lepo prosim, 30 policajev na 5 tisoc migrantov…..kordon ja…. 😂😂😂

Janez

SDS je imela zaprtje mej v svojem programu. Če bi vodili vlado tega danes ne bi bilo. Za migrante so SMC in Cerar, Šarec, Violeta Tomič – ta pravi, da cunje v lozah puščajo Romi, ker se tam preoblačijo, ker ne morejo prat, nimajo vode – noro !!!

eh,eh

Pa kaj briga tiste v Ljubljani za Belokranjce! Samo pretvarjajo se!eh,eh

Janko

Tiste v LJ, ki so plačani iz državnega proračuna očitno ne briga nič drugega, kot to, da se čim dlje obdržijo na oblasti ne glede na ceno, ki jo bodo plačali vsi Slovenci! Prepričan sem, da je takšno delovanje politike zločinsko do Slovencev. Omenjena politika 100% financira nezakonite muslimanske emigrante, hkrati pa ima taista politika 238.000 Slovencev živečih pod pragom revščine. Če to ni zločinska leva politika, potem res ne vem kaj naj bi to bilo. Še bivši komunisti so bili bolj humani, saj so tisoče Slovencev takoj ubili, sedanja oblast pa Slovence strada, da umirajo v mukah na obroke!

miki miška

Belokranjci ste loleki..odličte se kaj bi radi..
poleti brez žice, pozimi bi žico..pa pol pridejo pijani Štajerci na Koupo pa spet bi žico dol, pol pa spet gor ko grejo..mater ste ubrisani belosrajčki.

miki miška

pa se prav majo v Lj!

Vlado

Še ena ženska ,ki ima jajca. Bravo. Migranti niso ubogi in ne bežijo. Njihov namen je lagodno življenje na račun socialnih podpor Eu držav. Za vsem tem pa je načrt uničenja Evrope kot zibelke civilizacij. Če nas preplavijo migranti iz muslimanskih držav in afrike bo Evrope v kratkem konec. Nekateri leftardi govorijo o Orbanizaciji – moje mnenje – DA prosim. Kolikor vem tam ne zapirajo politikov opozicije na političnih procesih. Ljudje pa masovno podpirajo Orbana- in to na demokratičnih volitvah.

miki miška

bogi so migranti.

krnek

Pripelji si jih domov pa ti naj delajo drek in pospravljaj za njimi.