Ribnica: Cesta vzela še eno življenje

(Vir: PGD Ribnica, FB)

S Policijske uprave Ljubljana so sporočili, da so bili policisti danes nekaj po 9.30 obveščeni o hujši prometni nesreči na glavni cesti od Kočevja proti Ljubljani v naselju Gornje Ložine (v bližini Jasnice).

Zaradi hudih poškodb je voznica, ki naj bi bila z območja Ribnice, na kraju umrla.

V prometni nesreči sta bila udeležena osebno in tovorno vozilo. Po prvih znanih podatkih je voznica osebnega vozila pri prehitevanju čelno trčila v nasproti vozeče tovorno vozilo. Gasilci PGD Ribnica so preminulo voznico izrezali iz osebnega vozila.

Policisti so kraj zavarovali in opravljajo ogled nesreče, cesta pa je zaprta za ves promet, obvoz za osebna vozila pa je urejen čez Gotenico.

Poročilo policije: S Policijske uprave Ljubljana so dodatno sporočili, da je po doslej zbranih obvestilih 52-letna voznica osebnega avtomobila vozila od naselja Dolenja vas proti Kočevju. Pred naseljem Gorje Ložine je zapeljala levo, na nasprotno smerno vozišče. Takrat je v nasprotni smeri pripeljal 46-letni voznik vlečnega vozila, s pripetim priklopnim vozilom. Voznica  je trčila v vlečno vozilo in je zaradi hudih poškodb na kraju nesreče umrla.

Vir: PGD Ribnica, FB)

K. R.