Razmere na cestah, preverite, kje sneži

Male Rebrce

Vremenoslovci napovedujejo, da bo danes oblačno s padavinami, ponekod v notranjosti bo snežilo do nižin, večinoma pa nad 500 m nadmorske višine. Čez dan bodo padavine od severovzhoda slabele in do noči, razen na jugu države, večinoma ponehale. Pihal bo okrepljen severni veter, na Primorskem močna burja. Temperature bodo od 0 do 6, na Primorskem do okoli 8 stopinj C.

Jutri bo sprva oblačno. Ponekod na jugovzhodu bo dopoldne občasno še rahlo snežilo ali deževalo, drugod bo suho vreme. Čez dan se bo predvsem na zahodu delno zjasnilo. V vzhodnih krajih bo še pihal okrepljen severni veter, ki bo popoldne oslabel, na Primorskem pa bo pihala zmerna do močna burja. Najnižje jutranje temperature bodo od 0 do 5, na severozahodu do -4, na Primorskem okoli 7, najvišje dnevne od 2 do 7, na Primorskem do 12 stopinj C.

Ker ponekod po Sloveniji že zdaj sneži, smo preverili, kakšne so razmere na cestah. Prometno-informacijski center za državne ceste ima na svojem portalu tudi objave cestnih kamer. Zbrali smo fotografije na posameznih cestnih odsekih na našem območju. Vse so ob istem času, po 9. uri, objavljamo jih v nadaljevanju.

Več podatkov je dostopnih tukaj: portal/sl/cestne-kamere

Razmere na cestah ob po 9. uri:

Rašica – Žlebič, Gorenje Podpoljane
Livold – Fara – Colnarji
Dragatuš
Karteljevo
Cestninska postaja Dob
Dobruška vas
Višnja Gora
Vahta
Trebnje
Pijava Gorica

 

Metlika