Razkrito, kje skupaj prebivata premier in starleta

(vir: pozareport.si; arhiv))

Slovenija je edinstven primer države, kjer je predsednik vlade poročen, hkrati pa se v javnosti pojavlja s spremljevalko, za katero se zdaj kaže, da tudi prebivata skupaj. 

Spletni portal pozareport.si danes razkriva, da Robert Golob in starleta Tina Gaber živita skupaj v Ljubljani, Spodnji Šiški, blizu Tivolija, v tretjem nadstropju novejšega stanovanjskega bloka.

Goloba pred blok pripeljejo z avtomobilom znamke BMW7, ponoči pred blokom stoji “civilni” policijski kombi, vsaj eden od varnostnikov “pa sedi oziroma stoji na notranjem stopnišču pred vhodom v njuno stanovanje”.

Spomnimo. Robert Golob je še vedno poročen z Jano Nemec Golob, s katero imata tri otroke. Iz skupnega doma v Novi Gorici se je že pred časom preselil k prijatelju (osebnemu vozniku) v Solkan. Premoženje je tudi prepisal na soprogo Jano, domnevno zaradi poslov in s tem povezanih preiskav v Gen-I, vendar je nanj v zemljiški knjigi vpisal t. i. plombo, da soproga brez njegovega dovoljenja z njim ne more ničesar sama narediti.

Golobova soproga Jana Nemec Golob:

Jana Nemec Golob (levo, s temnimi daljšimi lasmi)
Z ograjami obdana Golobova graščina na območju Nove Gorice (vir: Google Street)

M. D.