Prijeli 88 ilegalnih migrantov, največ v Beli krajini

(vir: sloboda.hr)

V preteklih dneh so slovenski policisti prijeli 88 ilegalnih migrantov, od tega na območju PU Novo mesto 26, PU Ljubljana 24, PU Koper 23 in PU Maribor 19.

Na območju PU Novo mesto so 26 ilegalnih migrantov prijeli v krajih Božakovo, Metlika (Občina Metlika), Miliči, Tribuče (Občina Črnomelj), Semič, Stare Žage (Občina Semič), Vihre (Krško), Obrežje (Brežice) in Dule (Škocjan).

Policijski postopki z 12 državljani Alžirije, petimi državljani Pakistana, po tremi Bangladeša in Maroka, dvema Albanije in državljanom Eritreje še niso zaključeni.

Na območju PU Ljubljana so prijeli 24 ilegalnih migrantov. Prijeli so Maročane, Pakistance in Bangladešce, in sicer v Nemški Loki (občina Kočevje) na Bojanjem Vrhu (občina Ivančna Gorica) in v Ljubljani. Dva sta zaprosila za azil, za ostale ni znano.

Na območju PU Koper so prijeli 23 ilegalnih migrantov, največ na območju Ilirske Bistrice (18), Kopra (3) in Kozine (2). Večino bodo vrnili hrvaškim pravosodnim organom.

Na območju PU Maribor so v gozdu ob Središču ob Dravi zaznali skupino približno 20 oseb, ki je peš nedovoljeno prestopila državno mejo iz smeri Hrvaške. Kmalu za tem  so  pri bioplinarni v Središču ob Dravi prijeli kar 19 tujcev, in sicer 11 državljanov Sirije, 3 državljane Iraka, 2 državljana Somalije, 2 državljana Palestine in enega Iranca.

Iz ostalih policijskih uprav o prijetih ne poročajo.

C. R.

novo staro popularno
Lojze

Muslimanski migranti nasilni bodo začeli kmalu ubijati ljudi v Sloveniji, lep primer je danes napad na taxista in policista s strani muslimanskega nasilnega migranta. Z nožem jih je poškodoval, vprašanje kaj bi naredil Slovenskim nedolžnim otrokom, ženskam posilstvo. Vprašanje za Šareca, Poklukarja, ŽIDANU, Fajonki, Ceraju, ki ščitijo te muslimanske migrante? ZAKAJ STE PODPISALI MARAKEŠKO POGODBO, ZAKAJ NISTE DOVOLILI REFERENDUM LJUDSTVU GLEDE POSTAVITEV MIGRANTSKIH CENTROV,ZAKAJ SE SPRENEVEDATE DS SLOVENIJA POSTAJA MIGRANTSKI ŽEP, ZAKAJ SE SPRENEVEDATE DA JE BILA UGRABITEV BELOKRANJCA MORAVCA, KAMENJANJE 11 LETNEGA OTROKA, UMOR POLICISTA DAMIRJA GOLOBIČA S STRANI MUSLIMANSKIH NASILNIH MIGRANTOV NJIHOVO DELO. VSE TO NEVLADNE ORGANIZACIJE NOČEJO… Preberite več »

micak

Invazija oz. Jihad 1. stoponje se nadaljuje….