torek, oktober 22, 2019
Doma Dolenjska Prijeli 69 ilegalnih migrantov, tudi v okolici Žužemberka

Prijeli 69 ilegalnih migrantov, tudi v okolici Žužemberka

Fotografija je simbolična.

V zadnjih 24 urah so na območjih policijskih uprav Novo mesto, Celje, Ljubljana in Koper izsledili in prijeli 69 tujcev, ki so nezakonito prestopili državno mejo med Slovenijo in Hrvaško. Večino so jih prijeli na območju Ilirske Bistrice, večjo skupino so prijeli tudi v Posavju. Na območju Dolenjske pa so enega Maročana prijeli v okolici Žužemberka. 

V zadnjih dneh je največ prijetih na območju Ilirske Bistrice, vendar pa je to lahko tudi varljivo. Na tistem območju so zgolj poostrene kontrole, kakršnih drugje ni.

S Policijske uprave (PU) Novo mesto so sporočili, da so policisti včeraj v okolici Žužemberka izsledili Maročana, ki je nezakonito prestopil državno mejo. Tujca bodo predali hrvaškim varnostnim organom.

PU Ljubljana poroča o 1 prijetem Maročanu na območju Ljubljane, ki je zaprosil za azil.

S PU Celje poročajo o 19 prijetih na območju Bistrice ob Sotli, od tega se jih je 12 izreklo za državljane Pakistana in 7 za državljane Bangladeša. Vse bodo vrnili na hrvaško stran.

S PU Koper pa poročajo o 48 prijetih, od tega 38 na območju Ilirske Bistrice, 9 na območju Kopra in 1 v Piranu. Sedem jih je zaprosilo za azil in so jih odpeljali v azilni dom, ostale bodo vrnili hrvaškim varnostnim organom. Prijeti so se izrekli za državljane Pakistana (31), Bangladeša (8), Indije (4), Afganistana (3), Kosova (1) in Turčije (1).

Po spletu je zaokrožil tudi skupinski nočni pohod skozi Skadanščino, naselju v občini Hrpelje – Kozina. Skozi naselje z le nekaj deset prebivalci je šla v sredo okoli 23.45 večja skupina ilegalnih migrantov.

C. R.
novo staro popularno
Frenk

Za takšno stanje v državi Sloveniji se imamo zahvaliti levičarski vladi, ŠARCU, CERARJU, POKLUKARJU in ŽIDANU, KI SO PODPISALI MARAKEŠKO POGODBO, KATERA JE NIČ DRUGEGA KOT MUSLIMANSKA INVAZIJA NA EVROPO IN SLOVENIJO. TO JE IZDAJA SLOVENIJE. Muslimanski migranti teroristi se prosto sprehajajo po Sloveniji in uničujejo lastništvo ljudi, kradejo, vdirajo v hiše prebivalcev ob meji, ustrahovanja in ugrabitev ljudi, ubijanja ljudi – policista Damirja Golobiča. Vse to je muslimanska kriminalna teroristična isis vojska. Ko bo prišlo do varnostnega problema v Sloveniji, streljanja, borbe z teroristi migranti ISISA, SE BO ŠAREC, CERAR, POKLUKAR, ŽIDAN POSKRILI??? DRŽAVLJANI SLOVENIJE PA NAJ NASTRADAJO??

Lojze

Kako je to možno ? Ko pa 670 km dolgo mejo varuje 35 vojakov ? Kako so se lahko izmuznili ? Salvini pa hoče graditi ograjo ABSURD