Požar: Necenzurirani čez noč prevzeli vse ključne info točke v državi

(Zdaj že nekdanji) 'novinarji' spletnega medija Necenzurirano - Vesna Vuković (odhaja v Golobovo stranko), Primož Cirman (prevzel naj bi Siol.net) in Tomaž Modic (desna roka Mojce Pašek Šetinc iz Golobove stranke) (vir: arhiv)

Portal pozareport.si razkriva nekaj zakulisnih podrobnosti, povezanih s kadrovskim blitzkriegom, kjer necenzurirani (sodelavci portala Necenzurirano) drug za drugim prestopajo v politiko, za seboj pa puščajo tudi blokirane žiro račune in davčne dolgove, ki jih bomo najverjetneje plačali vsi davkoplačevalci (vir).

Necenzurirani vstopajo pod neposredno kontrolo predsednika vlade Roberta Goloba in pod dežnik vodilne vladne stranke Gibanja Svoboda.

Čez noč bodo prevzeli vse ključne in oblastne informacijske točke v državi:

  1. Stike z javnostmi (PR) Golobove stranke: Vesna Vuković,
  2. posebno parlamentarno preiskavo, kjer se bo preiskovalo druge medije: Tomaž Modic,
  3. vladni Urad za komuniciranje: Petra Bezjak Cirman.

Tako se je potrdilo, da so bili novinarji portala Necenzurirano ne samo medijsko krilo Golobove stranke Gibanje Svoboda in še vlade, ki jo vodi, ampak tudi njegova osebna novinarska pretorijanska garda.

Petra Bezjak Cirman (vir: arhiv)

Petra Bezjak Cirman je sicer novinarka RTV Slovenija in ena glavnih protagonistk nasprotovanja vladi Janeza Janše, sicer pa soproga Primoža Cirmana z Necenzurirano, ki naj bi jeseni prevzel portal Siol.net, ki ga Telekom lastniško obvladuje prek hčerinske družbe TSmedia.

Požar navaja, da Robert Golob osebno kadruje, postavlja in nastavlja tudi urednike medijev, ki so v lasti državnih podjetij.

Bojan Požar navaja, da je bilo že pred volitvami zmenjeno s smetarsko-medijskim tajkunom Martinom Odlazkom, da se novinarje portala Necenzurirano financira oziroma plačuje samo do aprilskih parlamentarnih volitev, ne glede na izid.

Portal Necenzurirano je bil sicer ustanovljen zgolj zato, da je za vsako ceno rušil vlado Janeza Janše.

M. D.