Policisti izsledili in prijeli 35 migrantov

Fotografija je simbolična. (Migranti v BiH)

Policisti so v preteklih dneh (od petka do danes zjutraj, do 7. ure), prijeli 35 tujcev, ki so nezakonito prestopili državno mejo. Od tega so v Beli krajini izsledili in prijeli le enega, na območju Ribnice dva, na območju Kočevja 6 in nato še dva, na Primorskem pa 24 ilegalnih migrantov.

Črnomaljski  policisti so včeraj, 14. aprila, v Tribučah izsledili in prijeli Pakistanca, ki je nezakonito prestopil državno mejo. Tujca so po zaključenem policijskem postopku predali hrvaškim varnostnim organom.

S PU Ljubljana pa so včeraj poročali, da so čez vikend na območju Policijske postaje Ribnica prijeli 2 Alžirca.

Danes poročajo o 6 prijetih na območju Policijske postaje Kočevje (4 Alžirce in 2 Maročana). Na območju Policijske postaje Logatec pa so prijeli še 2 Afganistanca.

Na območju PU Koper so v preteklih dneh vikenda prijeli 24 ilegalnih migrantov. Od tega so jih 15 vrnili na Hrvaško, 9 Irancev pa je zaprosilo za mednarodno zaščito (azil).

Iz drugih policijskih uprav o izsledenih in prijetih ilegalnih migrantih zaenkrat ne poročajo.

C. R.

novo staro popularno
micak

Ob tem da jim je naročeno, da ignorirajo 130. člen KZ….

Lojze

A je v Iranu vojna ?

Silvester

Ti migranti muslimanski niso nobeni reveži, kot se predstavljajo? Lažejo o svoji starosti, poreklu, nobeden ne bi delal, samo uživali bi v socialni podpori. Med njimi je tudi veliko bivših borcev ISISA, TO JE GROŽNJA ZA VARNOST SLOVENIJE. Muslimanski migranti, teroristi ISISA so vajeni ustrahovanja ljudi, ubijanja, posilstev, kriminala. Te kriminalne zalege ne potrebuje Slovenija. V Ilirski Bistrici država ne dovoljuje referendum proti nepostavitvi migrantskega centra odprtega tipa, ker se boji izida referenduma, ljudstvo bi zmagalo. V naši državi je več vreden migrant, ki krade, vdira v hišo domačinov kot domačin delovni Slovenije. Zakaj so prikrivali muslimansko poreklo migranta, ki… Preberite več »

zaskrbljen

Vparšujem se , kako bo poleti ob Kolpi!