sreda, 8 julija, 2020
Doma Bela krajina Policijska država začela z ustrahovanjem državljanov

Policijska država začela z ustrahovanjem državljanov

Fotografija je simbolična.

Po objavi ene od občank iz občine Metlika, da je prejela vabilo za zaslišanje na Policijski postaji Metliki, je na družbenih omrežjih završalo. Razlog za zaslišanje je namreč objava na Facebooku.

Ker to lahko doleti slehernega med nami, smo za nasvet, kako naj ravnamo v takšnih primerih, zaprosili odvetnika Radovana Cerjaka iz Ljubljane.

Sporočil nam je:

Odvetnik Radovan Cerjak (vir: Zajem zaslona)

“Občanka se je dolžna odzvati na vabilo, saj  jo lahko v nasprotnem primeru prisilno privedejo. V kolikor tega dne nima časa, lahko zaprosi za drug termin.”

Na vprašanje, ali se je s tovrstnim kaznivim dejanjem že kdaj srečal in kakšna je sodna praksa na tem področju, nam je Cerjak odgovoril:

“S tovrstnim kaznivim dejanjem se nisem še nikoli srečal, očitno pa je to zdaj posledica novega stališča Vrhovnega sodišča.”

Na vprašanje, kako naj vabljena ravna na policiji, je odvrnil: “Po mojem mnenju bi bilo najbolje, da občanka pove, da v tej fazi postopka ne namerava dajati nobenih izjav.”

Vabilo:

C. R.

novo staro popularno
galerija

Gremo Slovenci, orodje v roke pa na mejo. Ko tam počistimo nevladne švercerje 2xžganih, potem pa še v parlamentu zrihtamo te kurbe lopovske levajzelske pol pa bo mir… Gremo Akcija

RODOVNI VR

ČAS JE DA POLICIJA SODI ZLOČINCU MILANU KUČANU ZA SODELOVANJE V SVETOVNI DEPOPULACIJI IN IZDAJI DRŽAVE ZA NWO SATANISTIČNI SVET

aprilprimc

Duš slovenske ne poštuje hrabrost vam je sramna stvar , clo življenje bor okuje terdo serce terši kar SRAM VAS BODI SLOVENSKI POLICAJI

RODOVNI VR

policisti služijo denarju ne srcu”!

aprilprimc

verliga moža spomin plača pesem ne cekin

jas

a ko so tekali za migranti so bili pa vredu?

RODOVNI VR

N APOLICIJI SE BRANIŠ Z MOLKOM! dobiš zapisnik o molku in odkorakaš, kot jaz letos

Franc

Ne še tako dolgo nazaj so štrajkali a so pozabli da so iskali podporo naroda in jo tudi dobili ???