Pahor odpikal in prijavil, Golob »kupil”

Borut Pahor, nekdanji predsednik vlade in nekdanji predsednik države (vir: arhiv)

Tina Gaber je nekoč fantazirala o Borutu Pahorju v spodnjem perilu, ko je bil ta še predsednik vlade (2008 do 2011). Posebej se je navduševala nad njegovim stilno usklajenim oblačenjem. Vendar pa bi ga rajši kot oblečenega v “do potankosti zalikane poslovne obleke z manšetnimi gumbki, še bolj oboževala brez njih, denimo v spodnjem perilu”.

 

Danes pa Aljuš Pertinač, analitik, tv-voditelj in nekdanji pretendent za predsednika stranke Socialni demokrati (SD), v kolumni na pozareport.si med drugim razkriva, da je “gospodična Gaber pred mnogimi leti zasebno in profesionalno spremljala takratnega ministra Patricka Vlačiča” (minister v vladi Boruta Pahorja – op.).

Pertinač navaja, da se je gospodična že takrat vedla enako agresivno (kot zdaj). “Dovolila si je celo “obiskovati” pisarno takratnega predsednika vlade Boruta Pahorja, dokler ni slednjemu počil film in ji je to enostavno prepovedal in o tem obvestil tudi Vlačiča. Ampak ne boste verjeli, niti to ni pomagalo in nazadnje jo je Pahor celo prijavil na Komisijo za preprečevanje korupcije.”

Kar gospodični Gaber ni uspelo pred leti, pa ji je uspelo zdaj, ko je na njene čare padel Robert Golob. Nič narobe, če ne bi bil predsednik vlade in če iz njegovih izjav (in ravnanj) že dlje časa ne bi bilo čutiti velik vpliv spremljevalke.

Tina Gaber (vir: Instagram, TG, arhiv)

Izjave gospodične Gaber lahko preberete na povezavi

A. L.