sobota, 15 junija, 2024
Doma Bela krajina OŠ Loka Črnomelj: Ministrstvo potrdilo projektno nalogo

OŠ Loka Črnomelj: Ministrstvo potrdilo projektno nalogo

Z ministrstva za izobraževanje, znanost in šport so nam pred nekaj trenutki sporočili, da so na današnjem popoldanskem sestanku pripravljalcev projektne naloge za izgradnjo osnovne šole Loka v Črnomlju potrdili projektno nalogo. Več o tem smo poročali tukaj.

Dogovorili so se, da v roku enega tedna pripravijo čistopis projektne naloge, v roku dveh tednov pa dokument identifikacije investicijskega projekta in razpisno dokumentacijo. To bodo morali nato potrdili še na občini Črnomelj in ministrstvu.

Ko bosta občina in ministrstvo dokument identifikacije investicijskega projekta potrdila, pa bo resorno ministrstvo pripravilo vladno gradivo za odprtje načrta razvojnih programov za investicijo v izgradnjo Osnovne šole Loka Črnomelj.

Na ministrstvu ocenjujejo, da bo vlada v roku dveh mesecev sprejela sklep o odprtju načrta razvojnih programov.

Mag. Maja Kocjan, predsednica Sveta zavoda OŠ Loka, in Renata Lozar, predsednica Sveta staršev OŠ Loka, sta odločitev ministrstva pozdravili. Sporočili pa sta, da bosta tako Svet zavoda kot Svet staršev budno spremljala nadaljnje dogodke in postopke.

V nadaljevanju v galeriji objavljamo še nekaj fotografij notranjosti osnovne šole v Loki (za povečanje kliknite na sliko):

Foto, vir: Maja Kocjan, FB
C. R.