Ogorčeni nad dejanji predsednika vlade

Robert Golob in Tina Gaber (vir: arhiv)

“Nova ljubica predsednika vlade in Gibanja Svobode le ni uspela vsega počistiti za seboj. Hudič so ta družbena omrežja. – Nicoletti je sicer njen bivši, znan kot solastnik firme Majbert Pharm, razvpitih uvoznikov spornih hitrih testov med epidemijo covida-19.”

Tako je ob poobjavi tvita Tine Gaber na družbenih omrežjih, ko je odgovarjala svojemu nekdanjemu fantu Klemnu Nicolletiju, na Twitterju zapisal Bojan Požar, znani novinar in urednik portala pozareport.si.

V tvitu je Gabrova Nicolettiju, s katerim naj bi pred časom tudi živela v Monacu, zapisala: “… bom js zdj kej nazga objaula, da si dvignm ego!”

Nekdanji tvit zdajšnje ljubice Roberta Goloba so na družbenih omrežjih objavili po tem, ko so sledilci opozorili na zapis Gabrove, na katerega je odgovoril Golob. Gabrova je zapisala nekaj glede na dan zmage, Golob pa jo je pohvalil, da je zelo lepo napisano, poleg pa pripel znaka za sonček in poljubčke.

Gre vendarle za predsednika vlade, ki si v zadnjem času svojo ljubico postavlja ob bok tudi na državnih dogodkih. Zato so se nekateri spomnili, da sta si podobne znake in sporočila pred časom pošiljala tudi Nicolletti in Gabrova.

M. D.