Nova Lidlova trgovina v Ribnici

Ob otvoritvi, z leve: Jože Levstek, Branka Milinovič in Miha Repolusk.

Lidl Slovenija je danes na Merharjevi ulici v Ribnici odprl svojo novo trgovino. prerezu traku pridružila župan Občine Ribnica Jože Levstek, in Branka Milinovič, predstavnica Območnega združenja Rdečega križa Ribnica. Trgovina v Ribnici je že 52. Lidlova trgovina v Sloveniji in tretja povsem na novo odprta trgovina v letošnjem letu.

Lidlova trgovina v Ribnici se razprostira na 1.200 kvadratnih metrih. Ob današnji otvoritvi so podelili donacijo za pomoč ljudem v stiski. Pet polnih vozičkom s prehrano in higienskimi izdelki so predali ribniškemu Območnemu združenju Rdečega križa. V imenu društva je donacijo prevzela njihova predstavnica, Branka Milinovič, ki se je pridružila tudi pri slavnostnem prerezu traku.

Otvoritvene ugodnosti

Kot je že v navadi, je tudi tokrat Lidl Slovenija ob odprtju trgovine za kupce pripravil 10 % otvoritvenega popusta na prehrambne izdelke ter degustacijo svežih in večkrat nagrajenih izdelkov iz Lidlove pekarne ter kave za na pot Lidl to Go. V tednu po otvoritvi, natančneje do četrtka, 28. 12., pa so pripravili do 30 % popusta na izdelke različnih Lidlovih blagovnih skupin (npr. na ponudbo zamrznjenih izdelkov, svežega mesa, sadja in zelenjave, kruha in pekovskih izdelkov ter na hlajene izdelke znamke Pilos).

Lidl je pretekli teden trgovino odprl še v Grosupljem, septembra pa v Ljubljani na Toplarniški ulici.

Jutranja ekipa zaposlenih.
Predaja simboličnega ključa.
Predaja donacije OZ RK Ribnica.
Notranjost trgovine v Ribnici. (Foto: Lidl Slovenija)

C. R.