Neuradno: Golob s punco na počitnicah v Dubaju

Dubaj (vir: Bojan Požar, X)

V ponedeljek, 6. novembra 2023, je na družbenih omrežjih završalo, ko je eden od uporabnikov objavil, da je okoli poldneva na letalu družbe FlyDubai oz. letu Dubaj – Ljubljana v predzadnji vrsti opazil Roberta Goloba. Nato je šel še dvakrat mimo in vsakič “malo pogledal, kaj dela”.

“Obakrat je intenzivno igral Sudoku na telefonu,” je zapisal uporabnik omrežja X. Let traja več ur.

Na Letališču dr. Jožeta Pučnika so Goloba prestregli varnostniki in ga po stopnicah odpeljali v BMW X5. Po prtljago na trak pa je nato prišel policist.

Na omrežju se je razvnela razprava, sledilec je odgovarjal, da punce Tine ni bilo zraven,  zato so nekateri že ugibali, da si je šel urejati t. i. osebne poslovne zadeve. Iz vladnega urada za komuniciranje včerajšnjih objav niso komentirali, kot je zaslediti, pa tudi na vprašanja novinarjev niso odgovarjali.

Danes pa je Bojan Požar, novinar, urednik in lastnik portala Pozareport.si, na omrežju X zapisal:

“Neuradno: PV Golob je bil v Dubaju od 30. 10. do 6. 11., skupaj s Tino Gaber in dvema otrokoma. Nastanjeni so bili v hotelu Hilton Dubai The Walk **** (na sliki). Gabrove na ponedeljkovem letalu FlyDubai na letu proti Ljubljani ni bilo, ker naj bi bivanje v Dubaju podaljšala.” ( Vir)

Robert Golob je danes, v torek, v Ljubljani, obstaja pa možnost, da bo “odletel” nazaj v Dubaj. Vsekakor pa bo to še posebna zgodba.

7-minutni posnetek hotela si lahko ogledate na portalu YouTube:

TRIP REPORT – HILTON DUBAI THE WALK AND HILTON DUBAI JUMEIRAH 4**** HOTEL RESORT – YouTube

A. L.