Nam minister Poklukar in generalni direktor Policije Senad Jušić kaj prikrivata?

Pripravljeno za nezakonite migrante, da se oskrbijo, ko vstopijo na slovenska tla. (vir: Bralec)

Ob tem, ko nam vodstvo slovenske Policije prikriva podatke glede varnosti državljanov in njihovega premoženja, je nekdanji generalni direktor Policije dr. Anton Olaj včeraj razkril poročilo o najnovejših izsledkih meritev globalnega mirovnega indeksa, kjer je pri Sloveniji zaznati nadaljevanje negativnega trenda stanja miru in varnosti. “Žal pričakovano,” je dodal dr. Olaj.

Državljani pa so ponovno začeli objavljati fotografije, ki kažejo, da nezakonitim migrantom pri vstopu v Slovenijo pomagajo tihotapci. Tudi tistim, ki pomenijo veliko varnostno grožnjo (potencialnim teroristom). Najmanj 40 jih je bilo v zadnjih nekaj mesecih.

Prejšnji torek, 18. junija, so se v italijanski Gorici sestali notranji ministri Slovenije, Italije in Hrvaške, Boštjan Poklukar, Matteo Piantedosi in Davor Božinović. Italijanski minister Piantedosi je ob tej priložnosti po navedbah STA povedal, da so od 21. oktobra 2023, ko je bil uveden nadzor na slovensko-italijansko meji, pregledali 422.000 ljudi. Zavrnili so 1800 oseb, ki niso izpolnjevale pogojev za vstop v Italijo. Aretirali so 190 ljudi, večino zaradi tihotapljenja ljudi, 40 pa zato, ker so bili v bazah podatkov označeni za varnostno grožnjo.

Na podlagi tega smo naslednji dan Policijo vprašali, kako to, da slovenska policija ni zaznala ljudi, ki so bili v bazah podatkov označeni za varnostno grožnjo, kar je nato ugotovila šele italijanska policija.

Zanimalo nas je še, ali smo slovenski državljani varni, saj je očitno, da se je teh 1800 oseb, vključno s 40 potencialnimi teroristi, vrnilo v Slovenijo.

S Policije so nam glede varnostne grožnje odgovorili, da “slovenska policija izvaja vse potrebne aktivnosti za varnost Republike Slovenije, njenih državljanov in premoženja kot tudi vseh oseb, ki se nahajajo na njenem ozemlju. Tudi po oceni Global Peace Indexa se Slovenija že skoraj dve desetletji uvršča med najbolj varne države na svetu”, so dodali.

Glede naše varnosti so bili zelo skopi, skrili so se za “dve desetletji”. Nekdanji generalni direktor Policije dr. Anton Olaj pa je na omrežju X objavil:

“Po najnovejših izsledkih meritev globalnega mirovnega indexa je pri Sloveniji zaznati nadaljevanje negativnega trenda stanja miru in varnosti. Žal pričakovano.”

Dr. Olaj je objavil tudi poročilo, s katerim je potrdil svoje navedbe.

V kočevskih gozdovih dobrodošlice migrantom – kot pred leti

Da nekaj ni v redu z uradnim poročanjem vodstva Policije, ki spada pod resor notranjega ministrstva, tega pa vodi Boštjan Poklukar, kažejo tudi novice iz terena. Državljani namreč ponovno opozarjajo in objavljajo fotografije, da nezakonite migrante sredi gozdov čakajo polni nahrbtniki, tudi spalke in bivaki, ognjišča, znaki za smer in podobno.

Tokrat o tem poročajo za kočevske gozdove, kjer gre za oskrbo ilegalnih migrantov, ki se pritihotapijo preko meje in jih slovenska policija sploh ne zazna. S podobnimi dejanji smo se že srečevali pred leti (v času vlad Marjana Šarca in Mira Cerarja). Izkazalo se je, da migrantom stvari nastavljajo bodisi tihotapci, bodisi člani levičarskih nevladnih organizacij in jih tako “spravljajo v EU”.

Iz Bele krajine pa smo pred kratkim že prejeli obvestila, da so za pospravljanje odpadkov za migranti tokrat zadolženi kar policisti, ki jih pobirajo v velike črne vreče.

Vse navedeno pomeni, da koalicija Roberta Goloba (Gibanje Svoboda, SD in Levica) ne goljufa le lastnih državljanov, pač pa tudi celotno EU.

Pripravljeno za nezakonite migrante, da se oskrbijo, ko vstopijo na slovenska tla. Fotografija je iz kočevskih gozdov. Policija teh sploh ne zaznava. Jih pa zaznavajo v Italiji, kar pa nam slovenski vladniki prikrivajo.

Posneto v ponedeljek, 24. junija 2024 (smeti za ilegalnimi migranti). Policija o tem ni nič poročala.

Foto, vir: bralec

M. D.