sobota, 9 decembra, 2023
Doma Kočevsko-ribniška Migranti v Kočevju ukradli osebni avtomobil in se z njim odpeljali v...

Migranti v Kočevju ukradli osebni avtomobil in se z njim odpeljali v Ljubljano

Policija krajo potrdila, v rednem dnevnem sporočilu pa je to zamolčala.

Polom pri Kočevju (vir: Wikipedija)

Nova24tv.si poroča, da jih je eden od bralcev obvestil, da so ilegalni migranti včeraj, 5. maja 2019, v vasi Polom pri Kočevju ukradli osebno vozilo znamke Renault 5 in se z njim odpeljali v Ljubljano.

Vaščanka je njihove nahrbtnike in stvari iz avtomobila našla približno 600 metrov od hiše, kjer je bilo vozilo ukradeno. O dogodku so bili obveščeni tudi policisti.

S spletnega portala so za podrobnejša pojasnila zaprosili Policijsko upravo Ljubljana, od koder pa so prejeli naslednji odgovor:

˝5. maja 2019 v popoldanskih urah so bili policisti Policijske postaje Kočevje obveščeni o tatvini osebnega avtomobila znamke Renault 5 v okolici Kočevja. Z zbranimi obvestili in po opravljenem ogledu kraja je bilo ugotovljeno, da so za zdaj še neznani storilci odtujili parkirano osebno vozilo. Slednje je bilo odklenjeno, v njem pa so bili tudi ključi vozila. Vozilo je bilo danes zjutraj najdeno v Ljubljani. Opravljen je bil ogled vozila, zavarovani sledovi, nakar pa je bilo vozilo vrnjeno lastniku. Preiskava kaznivega dejanja se nadaljuje, saj storilci še niso izsledeni

Več o tem: http:kradejo-kot-srake-

S PU Ljubljana danes o tej kraji v rednem sporočilu za javnost niso ničesar poročali.

C. R.