četrtek, 9 julija, 2020
Doma Slovenija Migrant posilil dekleti na Metelkovi in na Kardeljevi ploščadi

Migrant posilil dekleti na Metelkovi in na Kardeljevi ploščadi

Nezakoniti maroški migrant, ki je septembra prišel iz zapora, kjer je bil zaradi ropa, je že oktobra, v obdobju desetih dni, povzročil kar dve kaznivi dejanji zoper spolno nedotakljivost, in sicer na Kardeljevi ploščadi in na Metelkovi v Ljubljani. Vodstvo Policije pa je, kot kaže, vse skupaj skušalo pomesti pod preprogo in tako ustvarjati lažen vtis, da obvladuje situacijo.

Še več, kljub ilegalčevi zajetni kartoteki, ki poleg ropa in spolnega nasilja vključuje tudi druga kazniva dejanja, se je ta vsa leta uspel zadrževati v Sloveniji. Zanj niso odredili izgona iz države.

Kot danes poroča Dnevnik, je policija prijela 38-letnega maroškega državljana, zaradi dveh kaznivih dejanj zoper spolno nedotakljivost. To ni bil njegov prvi primer, ko je prišel v nasprotje z zakonom, saj je že prestal dveletno zaporno kazen zaradi nasilnega ropa, ki ga je zagrešil junija 2016.

Takoj ko je prišel na prostost, pa je v obdobju samo desetih dni napadel dve dekleti.

Prvo dekle migrant posilil v študentskem domu na Kardeljevi ploščadi
Prvo posilstvo je zagrešil na Kardeljevi ploščadi v Ljubljani, kjer je z žrtvijo popival. Ko pa je dekle imelo dovolj ilegalčeve družbe in je želelo iti spat ter je od njega zahtevalo, da odide, jo je ta prisilil v spolna dejanja. Dogodek se je zgodil v študentskem domu.

Drugo posilstvo storil na Metelkovi
Naslednje posilstvo je migrant zagrešil le 10 dni pozneje, in sicer na Metelkovi, znani po zbirališču alternativne mladine, včasih tudi narkomanov. Žrtev je tam migrant skušal prisiliti v spolno dejanje z nožem, a ga je pri tem zalotil mimoidoči, ki je slišal dekletove krike na pomoč. Maročan je pobegnil, a ga je kmalu prijela policija.

Azil je bil ilegalcu že pred leti zavrnjen
Kot je še poročal Dnevnik, je posiljevalec že pred leti zaprosil za azil, ki pa je bil zavrnjen, a je ostal v Sloveniji. Poleg omenjenega ropa in posilstva ima v kartoteki še številna druga kazniva dejanja, med drugim poškodovanje tuje stvari in tatvine.

Kljub zajetni kartoteki pa sodišče zanj in odredilo izgona iz Slovenije in je lahko vandral dalje.

C. R.

novo staro popularno
himmler

Kill em all…..Metallica

Zamejec

Ko bo prišlo do posilstva s strani nasilnih muslimanskih migrant nad slovenskimi deklicami,otroki,ženami bo prekasno,ker bo ljudstvo vzelo pravdv svoje roke,da bi zaščitili svoje otroke in žene.Potem se IZDAJALCI SLOVENSKEGA NARODA,ŠAREC,FAJONKA,ŽIDAN,POKLJUKAR,CERAR NE BODO MOGLI sprenevedati,da ni nobenih problemov z nasilnimi MUSLIMANSKIMI ,TERORISTI ISISA. MIGRANTI.ŠAREC IN NJEGOVA DRUŠČINA,SO PODPISNIKI ZLOGLASNE MARAKEŠKE DEKLARACIJE,KI JE NIČ DRUGEGA KOT DIREKTEN UVOZ MUSLIMANSKIH MIGRANTOV TERORISTOV ,ZA UNIČENJE KRŠČANSKE EVROPE IN SLOVENIJE.LJUDSTVO SLOVENIJE jim tega ne bo nikoli oprostilo.