Metlika: Zmaga dobrega – Vodnik za boj proti kulturnemu marksizmu

Mag. Branko Grims

Jutri, v soboto, 11. maja 2024, ob 19. uri, bo mag. Branko Grims v Metliki predstavil svojo novo knjigo Zmaga dobrega – Vodnik za boj proti kulturnemu marksizmu.

Predstavitev knjige bo v Hotelu Bela krajina Vstop je prost.

Pogovorni večer pripravlja Združenje za vrednote slovenske osamosvojitve (VSO) Bela krajina. Mag. Branko Grims je velik domoljub, pogovorni večer bo nedvomno izredno zanimiv.

Zmaga dobrega – vodnik za bolj proti kulturnemu marksizmu

Avtor v knjigi celovito obravnava uničevanje zahodne civilizacije z vsiljevanjem marksizma pod krinko kulture v vseh treh bistvenih pojavnih oblikah te ideologije zla: LGBT+, Eko in Multikulti.

Razgali progresivno levičarstvo kot religijo laži in sovraštva. Pojasni tudi, zakaj so levičarji danes samo še sluge špekulativnega velekapitala. Obravnava metode nasilja in zastraševanje, ki jih uporabljajo propagandisti kulturnega marksizma. Pojasni tudi, zakaj je danes boj za svobodo javne besede boj za obstoj Slovenije in evropske civilizacije.

To je prva knjiga, ki nedvoumno pove, kaj je treba storiti za ohranitev zahodne, na krščanskih koreninah utemeljene civilizacije.

A. L.