Loški Potok: Sprejem odličnjakov pri županu

Odličnjaki so se v družbi razredničarke Mojce Troha in ravnatelja Andreja Starca udeležili sprejema pri županu Ivanu Benčini. (vir: občina)

Kot vsako leto ob zaključku šolanja je župan Ivan Benčina tudi letos v prostorih občine pripravil sprejem za učence, ki zaključujejo osnovno šolo in so se v vseh letih šolanja izkazali z odličnim uspehom.

Letos so bili to trije in med njimi je bil po petih letih zopet tudi fant. To so: Vanesa Balantič, Gaja Starc in Gabriel Montanič.

Odličnjaki so se v družbi razredničarke Mojce Troha in ravnatelja Andreja Starca v četrtek, 23. junija, udeležili sprejema pri županu. Ta jim je za dosežen uspeh čestital, ob tem pa spregovoril tudi nekaj besed o pomenu učenja in znanja ter jim zaželel veliko sreče in uspeha tudi pri nadaljnjem šolanju.

Za nagrado oziroma uspeh so učenci tudi letos prejeli priznanje Županova petica in praktično darilo. Po uradnem delu je sledilo krajše druženje.

Vsi trije odličnjaki bodo nadaljevali šolanje na gimnazijah, in sicer Vanesa na Gimnaziji Ledina, Gaja na Gimnaziji Poljane in Gabriel na Gimnaziji Želimlje.

Fotografije s sprejema pri županu:

Vir: Občina Loški Potok

K. R.