Kraja živine močno odmeva

Valerija Podgornik iz Društva za zaščito konj med odvzemom živine. Eno si je izbrala zase, ker jo je domnevno tako milo gledala in prosila. (vir: arhiv)

“No, zgodba ukradenih krav po partizansko se uspešno zaključuje, le še ena kravica manjka, tista AJA, ki jo ima nevladnica doma, pod balkonom. In ji z otožnim glasom muka “Nooočem dooomooov”. In ta nevladnica bo delala kar probleme… :)”

Odmevi na krajo živine družini Možgan iz okolice Krškega so veliki, današnje vračanje na družbenih omrežjih pa močno odmeva.

Uvodoma objavljamo odmev enega od sledilcev. Nevladnice ni omenil, vemo pa, da gre za Valerijo Podgornik iz Krškega, pri odvzemu zastopnice Društva za zaščito konj, pa tudi domnevna prijateljica Tine Gaber, spremljevalke Roberta Goloba. No, Podgornikova je bila tista, ki je pred odvzemom govedi sredi novembra pošiljala elektronska sporočila, med drugim tudi Tini Gaber. Objavljala pa je tudi, da se je ena od kravic domnevno “zaljubila” v njo in zdaj bo njena. Do inšpektorice Danuše Štiglic še pridemo. Spremljajte nas.

Pristojni so danes na kmetijo vrnili 23 glav govedi (od 24), več o primeru pa bodo domnevno spročili jutri, v petek, 19. januarja 2024.

Tako je bilo sredi novembra 2023:

Vir: X

Vrnjene krave 18. januarja 2024: umazane in shirane

Del vrnjenih krav, 18. januar 2024 (vir: X)

A. L.