Je Tei Jarc to plačilo za kolesarske kilometre?

Tea Jarc

Po podatkih, ki smo jih prejeli iz zanesljivih virov, Tea Jarc z majem odhaja v evropske sindikate, na dobro plačano delovno mesto v znesku 7000 evrov in več mesečno.

Naši viri se sprašujejo, ali je to plačilo Tei Jarc za kolesarske kilometre, ki jih je naredila v Sloveniji zoper vlado Janeza Janše?

Ljubljanska petkova kolesarka Tea Jarc, ki jo mnogi označujejo tudi kot zelo histerično osebnost, je znana tudi po tem, da je na triglavski poti zalezovala Janeza Janšo. V javnosti so znane tudi fotografije, ko so Luka Mesec (Levica), Jaša Jenull in Tea Jarc v začetku leta 2022 sedeli v ljubljanski kavarni Moderna in načrtovali proteste zoper prejšnjo vlado. (Fotografije ne lažejo)

Tea Jarc je bila na začetku aktivistka Sindikata Mladi plus, pozneje so jo izvolili za predsednico. Ustvariti jo je pomagal jugodiplomat Ivo Vajgl, povezana naj bi bila tudi z razvitim milijarderjem Georgom Sorosom. (Jugodiplomat Vajgl)

Je hčerka Srečka Jarca, nekdanjega visokega policijskega funkcionarja. V času prejšnje vlade je bil zamenjan z visokega položaja, nato si je zaželel mesto diplomata (atešeja) v Zagrebu. In ga tudi dobil.

Milan Kučan in Tea Jarc (desno) na enem od ljubljanskih protestov. (vir: arhiv)
Ples ulice (Jaša Jenull, Tea Jarca) oz. 8. marca pod vodstvom levičarske aktivistke Nike Kovač. (vir: arhiv)
Kredarica, 20. avgust 2021: Janez Janša in Aleš Hojs sta dokazala, da imata jeklene živce. Napadala je Tea Jarc. (vir: družbena omrežja)

M. D.