Izjava: “Počasi bo treba razumet – tožili bomo”

Dušan Olaj, ustanovitelj, lastnik in direktor podjetja Duol iz Brezovice pri Ljubljani. (vir: bizi.si)

“Počasi bo treba razumet. Če in ko bo nekdo od necepljenih (zavestno ali nezavestno) okužil nekoga od mojih sodelavcev, potem mi je vseeno ali prva ali druga ali tretja odvetniška pisarna v Sloveniji. Tožili bomo tistega …. za izgubljen prihodek, dobiček in ostalo.”

Tako je na Twitterju zapisal Dušan Olaj, ustanovitelj, lastnik in direktor podjetja Duol, ki je danes svetovno uveljavljeno podjetje na področju projektiranja, proizvodnje in montaže napihljivih hal, kar 88 odstotkov prihodkov ustvarijo na tujih trgih. (gzs.si)

Dušan Olaj je s tem nedvoumno sporočil, da bodo v podjetju – ne glede na vse odvetniške pisarne v Sloveniji – tožili vse tiste necepljene proti covid-19, ki bodo okužili sodelavce podjetja. Gre tudi za neposreden poziv k cepljenju, ki edino lahko vzpostavi spet normalno življenje, kakršnega smo poznali pred epidemijo.

Dušan Olaj je na zadnjih državnozborskih volitvah kandidiral za poslanca na listi stranke SD in je bil tudi njihov kandidat za ministra za gospodarski razvoj in tehnologijo.

M. D.