Izjava dneva: “To je moralno pokvarjeno, sprevrženo, politično/politološko gledano absurdno!”

“Moralni poduk: KONSTRUKTIVNE NEZAUPNICE SE NE VLAGA V ČASU SLOVENSKEGA PREDSEDOVANJA SVETU EU! To je moralno pokvarjeno, sprevrženo, politično/politološko gledano absurdno!”

Tako je ob poročanju medijev, da koalicija KUL želi spet vložiti konstruktivno nezaupnico zoper vlado Janeza Janše, na Twitterju zapisal mag. mag. Roman Vodeb, slovenski publicist, bloger in teoretični psihoanalitik ter nekdanji športnik, trener in športni funkcionar, iz Trbovelj, ki zase pravi, da je zapriseženi levičar.

Tokrat v KUL akcijo vodi Tanja Fajon, predsednica SD, ki se ji očitno zelo mudi na oblast, saj na Balkanu nestrpno čaka množica migrantov, katerih vneta zagovornica je prav ona. Nadalje: SD in nekateri ostali so na prepihu tudi zaradi pranja umazanega denarja terorističnega izvora iz Irana (afera #IranNLBgate).

Napoveduje se tudi več novih razkritij, zato se jim v SD in KUL tako zelo mudi, strah jih je kot mačka, zato so tudi tako nasilni.

V KUL za nezaupnico vladi sicer potrebujejo 46 glasov poslank in poslancev v državnem zboru, tega nimajo, zato ponovno izvajajo velike pritiske na poslance DeSUS.

M. D.