Izginila brez sledu, nazadnje so jo videli v nedeljo ob Kolpi

Pogrešana Nuša Krhin.

Od nedelje, od 16. ure, je pogrešana Nuša Krhin iz Črnomlja. Nazadnje so jo videli ob reki Kolpi. Svojci vse, ki bi karkoli vedeli o njenem izginotju ali bi jo videli, prosijo, da to sporočijo njim ali policiji.

 

“Dragi moji sledilci, lepo prosim za delitev na vaše profile v čim večjem številu, saj se gre za punco, ki je mama mojega priženjenega vnuka ter je popolnoma neodzivna na klice ter vse ostalo,” se glasi zapis Anete Vendramin na Facebooku.

Kot je zapisala, je pogrešana rojena junija 2001. Oblečena je bila v črn daljši pulover, pod njim je imela črne kratke hlače. Imela je temno modro jeans jakno z dolgimi rokavi, obuta je bila v črne teniske. Visoka je okoli 164 centimetrov.

“Če jo je morda kdo kje videl, opazil ali pa bi imel mogoče bilo kakšne podatke o njej, res zelo lepo prosim, da obvestite policijo ali njeno mamo Melito na telefonsko 051 608 843,” je še zapisala.

Po navedbah naših virov je bila pogrešana Nuša v preteklih dneh videna na Lokvah pri Črnomlju. Obveščeni so svojci in Policijska postaja Črnomelj.

A. V.