Identificirali Hamasovega terorista, ki je ubil 22-letno Nemko

Po nepričakovanem napadu pripadnikov muslimanske teroristične skupine Hamas na Izrael, je na družbenih omrežjih zaokrožil pretresljiv video, ki je prikazoval Hamasove pripadnike, kako so na poltovornjaku vozili na pol golo žensko truplo. Šlo je za 22-letno Nemko-Izraelko Shani Louk. Zdaj so nemški uporabniki interneta identificirali moškega, ki naj bi jo ubil.

 

22-letna Shani Louk se je v soboto udeležila glasbenega festivala miru, ki je potekal v Izraelu, v bližini meje z Gazo. Pri tem so na festival vdrli pripadniki Hamasa in po zadnjih podatkih pobili najmanj 260 mladih, ki so na festival prišli iz celega sveta. Mnoge ženske naj bi posilili kar ob truplih njihovih mrtvih prijateljev, nato pa jih ubili.

Ena od teh je bila očitno Shani Louk, ki so jo teroristi naložili na poltovornjak in jo na pol golo in mrtvo razkazovali naokoli.

Zdaj so nemški uporabniki interneta identificirali pripadnika Hamasa, ki sedi na poltovornjaku poleg trupla Shani Louk in jo drži za lase.

Posnetek zaslona pretresljivega videa.
Posnetek zaslona istega videa, na katerem so prepoznali Mahmouda Abourjila.

Ime mu je Mahmoud Abourjila. Prepoznali so ga po tem, ker je na svoj Google račun naložil številne slike, ki ga prikazujejo oblečenega v isto polo majico, hlače in sandale, kot jih nosi v zloglasnem videoposnetku.

A. V.