Golobovi objavili razpis za ureditev fitnesa v vladni palači

Gregorčičeva ulica v Ljubljani, vladni prostori, fitnes bo v prvi zgradbi na levo. (vir: Gooble maps)

Generalni sekretariat vlade Roberta Goloba je objavil javno naročilo za ureditev prostora za fitnes.

Fitnes bodo uredili v kletnih prostorih vlade, na naslovu Gregorčičeva ulica 25, Ljubljana.

Zahtevajo zamenjavo talnih oblog, namestiteva ustreznega pohištva v prostorih, ki bo namenjeno shranjevanju garderobe, v prostoru za fitnes pa namestitev ustrezne fitnes opreme in gumirane podlage ter stenska ogledala.

Zamenjava talnih oblog vključuje odstranitev in odvoz 131,07 m2 obstoječe dotrajane talne obloge tapison, sanacijo podlage ter pripravo podlage za polaganje talne obloge iz vinila (nanos izravnalne mase, brušenje ter čiščenje podlage).

Nadalje zahtevajo polaganje 131,07 m2 talne obloge iz vinila z lepljenjem na podlago ter dobavo in montažo zaključne kotne letve PVC v srebrni barvi.

Naročajo pohištvo in montažo montažo pohištva, v kar so vključene dvodelne garderobne omare različnih dimenzij, omarice za čevlje, omare za ključe, klopi, obojestranske klopi s sredinskim naslonom ter obešalne deske z obešalniki. Delež lesa ali lesnih tvoriv mora biti najmanj 70-odstotno. Naročajo tudi 12 stenskih ogledal z lepljeno varnostno folijo.

Vrednost naročila, ki je odprto do 13. aprila 2023, do 12. ure, iz javne objave ni razvidna.

Generalni sekretariat vlade vodi Barbara Kolenko Helbl, soproga predsednika uprave GEN-I in tesnega prijatelja Roberta Goloba.

Naročilo za fitnes je objavljeno na povezavi: Uradni list RS

M. D.