Golob naj bi se bal, da v javnost pridejo pikantni posnetki njegove izbranke

Dobro obveščeni novinar Bojan Božar poroča, da naj bi si še vedno poročeni predsednik vlade Robert Golob in njegova izvoljenka Tina Gaber nadvse prizadevala, da Gabrova zanosi. V ta namen naj bi že obiskala znanega ginekologa Aleksandra Merla, sicer tudi nekdanjega poslanca LDS, poroča. Golob naj bi se sicer najbolj bal, da v javnosti pridejo kakšni pikantni posnetki iz izbrankine preteklosti.

 

Po poročanju Pozareporta se Gabrova po novem prevaža z belim urbanim terencem volvo, z goriško (GO) registrsko tablico, katerega poslovni najem naj bi stal 2000 evrov mesečno.

Golob naj bi bil sicer po pisanju portala “osebno najbolj občutljiv” na tiste zapise in govorice po družbenih omrežjih, ki ob Tini Gaber namigujejo, da je bila v preteklosti plačana spremljevalka, za kar sicer za zdaj ni nobenih dokazov. Zato naj bi si Golob tudi osebno zavzemal za boj proti sovražnemu govoru in mrzlično iskal načine, kako bi preprečil tovrstne zapise, ter hkrati stopnjuje vsestransko vojno proti tistim redkim medijem ali posameznim novinarjem, ki še niso “pod kontrolo” njegove vlade, poroča portal.

A. V.