Fantje iz ozadja dali Golobu čas le še do evropskih volitev

Vir: Zajem zaslona

Potem ko so t. i. botri iz ozadja na levici že iskali novega kandidata, ki bi na mestu predsednika vlade zamenjal vse bolj izgubljenega Roberta Goloba, je po nedavnem sestanku ljubljanskega župana Zorana Jankovića in Goloba v enem od ljubljanskih lokalov neuradno prišlo do tihega dogovora, da bo Golob na mestu premiera ostal še do evropskih volitev. Do takrat ima namreč čas, da svojo politiko in vladanje kolikor toliko spravi v red, sicer se bo moral posloviti. Na levici namreč ugotavljajo, da jim politično vse bolj škodi.

 

Janković in Golob sta se na neuradnem sestanku dobila nekaj dni nazaj, domnevno v ljubljanskem lokalu zloglasnega Dragana Tošića, prvoobtoženega v zadevi Balkanski bojevnik, ki se je končala s priznanjem krivde večine obtoženih za trgovanje z velikimi količinami droge. Da je prišlo res do sestanka, je javno potrdil Janković. Z Golobom naj bi se pogovarjala vsaj dve uri.

Slednje med drugim kaže na to, da na politični levici postajajo vse bolj nestrpni, saj ugotavljajo, da jim Golob s svojo zmedeno politiko dela škodo. Kaže tudi na to, da je Janković eden od mož iz ozadja, čeprav je obremenjen s številnimi preiskavami in sodnimi postopki. Očitno so mu na levici to pripravljeni spregledati, dokler pač služi njihovim interesom.

A. V.