Domovina: “Sorošev interesni krog želi novo ureditev Evrope”

Tanja Fajon in George Soros, ameriški milijarder z madžarskimi koreninami, med drugim tudi velik pobudnik, akter (verjetno tudi plačnik) nezakonitih migracij v Evropo. Fajonova je njegova varovanka. (vir: arhiv)

“Ustavite Tanjo Fajon, preden bo prepozno, ker ne deluje v interesu lastnega naroda in hkrati manipulira s prijateljskimi narodi znotraj BiH!” Poziv, ki je bil objavljen na spletnem portalu Domovina.je in so ga tranzicijski levici in globoki državi naklonjeni večji mediji v Sloveniji “spregledali”.

V začetku tedna je zelo odmevala afera neobstoječi zemljevid (non-paper) o spreminjanju meja na Zahodnem Balkanu, o razdružitvi BiH.

Afera je bila iz Slovenije najprej uvožena na Balkan, kjer so to prvi objavili v Makedoniji, ki jo vodi Zoran Zaev, prijatelj Tanje Fajon, predsednice stranke SD. Nato je zaokrožilo še po Bosni in Hercegovini, kjer so nekateri mediji poročali, da naj bi dokument v Bruselj poslal slovenski premier Janez Janša. Vse skupaj je nato, kot običajno, pristalo v Sloveniji. Prva je planila “dnevno zaskrbljena” Fajonova.

Hitro se je izkazalo, da gre za laži

Po nekaj dneh pa se je izkazalo, da gre za laži, ki bi, mimogrede, lahko povzročile celo novo vojno na Balkanu. Slovenija pa je bila zaradi tega vnovič postavljena v nevarnost, tudi terorističnim grožnjam. Morda je tudi najnovejša grožnja premierjevi soprogi in 7- ter 9-letnemu otroku zakoncev Bačovnik Janša povezana s tem (vir).

Po nekaj dneh je afera v Sloveniji poniknila iz medijev, narejena pa je bila velika škoda.

Leto 2011 in Milan Kučan

Včeraj pa se je dokončno izkazalo, da je podoben dokument nastal v času vlade SD, v letu 2011. To je včeraj v odprtem pismu Milanu Kučanu zapisal nekdanji vodja islamske skupnosti v BiH, reis-l-ulema, Mustafa Cerić. Zapisal je, da je delitev Bosne Hercegovine leta 2011 predlagal Milan Kučan, takrat je bil poseben odposlanec vlade Boruta Pahorja za Bosno. Pismo je dostopno tukaj: Mustafa Cerić: Otvoreno pismo Milanu Kučanu | SAFF Portal

Kučan je svoj predlog predal Bruslju, vendar je ostal nekje v predalu. Kolikor je znano, temu v Bruslju niso namenjali nobene pozornosti. In ta predlog so zdaj Tanja Fajon in njeni v SD (doma in na Balkanu) poskušali podtakniti Janezu Janši.

Poziv: Ustavite Tanjo Fajon, če njenih mednarodnih gospodarjev ni mogoče

Na to, kako zelo nevarna je Tanja Fajon, predsednica stranke SD, so v začetku tedna opozorili tudi na portalu Domovina.je, v članku z naslovom Za božjo voljo, ustavite Tanjo Fajon! Ker njenih mednarodnih gospodarjev ni mogoče (Domovina).

Uvodoma je avtor opisal dogodke okoli neobstoječega zemljevida, nato pa dodal:

“V Sloveniji se kot prva iz politike oglasi Tanja Fajon (socialistka), kar boljšim poznavalcem mednarodnih navezav in povezav razkrije, kdo dejansko stoji za to akcijo. … Tudi ostrina komunikacije do lastne vlade ne preseneča, kasnejši poskus napada na predsednika Pahorja prav tako ne.

Kdor pozna delovanje Tanje Fajon zadnja leta, pač ve, da je v sozvočju s še kako glasno skupino, ki pa deluje iz ozadja, nikoli direktno, vedno posredno preko svojih “fajonk”. Znani so kot Sorošev interesni krog, ki želi novo ureditev Evrope.

Avtor je nato opisal stanje v BiH, komu bi koristile napetosti, nato pa zapisal:

“Zakaj naj bi ustavljali Tanjo Fajon? Zato, ker je le orodje v rokah tistih, ki so bosansko vprašanje zanemarili, dopustili vstop Rusom in Kitajcem, zdaj pa ne vedo, kako se vrniti na startno pozicijo. In to so ameriški demokrati, predvsem njihovo levo krilo, ki je v zadnjih 30-ih letih prevzelo nadzor nad “preoblečenimi komunisti” v Evropi. Ti isti demokrati, ki so v mandatu Baracka Obame Balkan prepustili plenjenju Rusov in Kitajcev.

To, kar so zakuhali, bi zdaj bilo pošteno, da razrešijo sami. Z vpletanjem raznih “fajonk”, ki ne zmorejo ali nočejo razumeti, da bi lahko bilo njihovo delovanje slabo ali celo tragično za slovenske pravne ali fizične osebe. Naj omenimo samo možnost bojkota slovenskih proizvodov, da o možnih napadih na slovenske turiste/državljane v BiH ne govorim. Tudi to se lahko zgodi. Ja, Balkan je spet pregret!”

“Zato še enkrat, ustavite Tanjo Fajon, preden bo prepozno, ker ne deluje v interesu lastnega naroda in hkrati manipulira s prijateljskimi narodi znotraj BiH!”

(vir: domovina.je)

J. M.