Dejstvo: Tovariši v stranki Levica dejansko sanjajo o revoluciji

Nika Kovač in in Tadej T. Vatovec, vodja poslanske skupine Levica, še iz časov, ko je bila Kovačeva aktivna članica Levice.

Če bo mlajši del slovenske populacije nasedel prekucuškim blodnjam stranke Levica, se nam res slabo piše, in to iz več razlogov: najprej zato, ker bi bil to dokaz, da je večina razsodnih mladih ljudi že odšla v tujino, in nato zato, ker bi Slovenija po skoraj petdesetih letih t. i. permanentne revolucije (1945–1990), ki je bila v političnem, gospodarskem in družbenem smislu le ena sama izguba časa, spet začela korakati v napačno smer in še bolj zaostajati za normalnim, razvitim svetom.

Že več kot leto dni spremljamo nastopaštvo stranke Levica v Državnem zboru ter ekscese njenih privržencev na ulicah – vsi se še spominjamo znamenitih politkolesarjev, ki se so spomladi 2021 kot majski hrošči spet prebudili –, … Mnogi se sprašujemo, kako je mogoče, da ti ljudje ne morejo dati vsaj miru, če že nimajo nobenih konstruktivnih idej.

Tako je v današnjem uvodu prispevka z naslovom Tovariši v stranki Levica dejansko sanjajo o revoluciji na spletni strani Časnik.si zapisal Primož Lampič.

Celoten prispevek lahko preberete na povezavi: casnik.si

Resnica o Levici.

A. L.