ponedeljek, 1 junija, 2020
Doma Bela krajina Civilna iniciativa objavila posnetek konvoja vojaških in policijskih vozil z migranti

Civilna iniciativa objavila posnetek konvoja vojaških in policijskih vozil z migranti

Civilna iniciativa za varovano mejo iz Ilirske Bistrice je zvečer objavila, da iz smeri naselja Zabič pelje konvoj vojaških in policijskih vozil, marice in avtobus z ilegalnimi migranti.

Nekateri mimoidoči pa so že zjutraj objavljali novice, da se proti Ilirski Bistrici vozijo vojaška in policijska vozila.

Migranti so bili pričakovani, že včeraj so namreč poročali, da se iz bosanskega Livna na mejo proti Sloveniji odpravlja kar 2500 migrantov. Ali so bile napovedi točne, se bo zelo hitro izkazalo.

 

C. R.

novo staro popularno
UH-Me piš

…..in kaj počne hrvaška policija ? da ji tolikšna horda ljudi prečka državo ? in prispe ,,neopaženo,, do Slovenije ?. Sumljivo je to vse skupaj !

Miha

Kaj pa zanima hrv policijo? Prej grejo čez boljše je za njih. Pa popisat jih ne rabijo, da jim jih ne bojo vrnili. Raje se vprašajmo kaj počne slovenska policija, da sploh pridejo čez? Naša meja je šengenska, Hrvati so pametni.

kolibri123

če pridejo v španski enklavi Melila čez 2x 6m ograje z rezilno žico na vrhu in varovano cesto vmes, kako ne bi prišli skozi vse gozudne luknje na hrvaško-slovenski zeleni meji?