Cenzura: Socialisti v Bruslju poteptali resnico o stanju v Sloveniji!

Sophie in 't Veld (vir: Zajem zaslona)

V okviru Skupine za spremljanje spoštovanja demokracije, vladavine prava in temeljnih pravic, ki deluje v Evropskem parlamentu, so danes nadaljevali razpravo o razmerah v Sloveniji, o svobodi in stanju v slovenskem medijskem prostoru.

Predsedujoča skupini, vidno živčna, Sophie in ‘t Veld pa je cenzurirala predvajanje videoposnetka, ki izpostavlja težave s svobodo medijev in napade na novinarje v Sloveniji, s tem je preprečila, da bi se tudi v Evropskem parlamentu seznanili s pravim stanjem v naših državi.

Predsednik vlade Janez Janša je na predstavitvi sodeloval na daljavo, zaradi epidemije virtualno, pred sejo jim je tako, kot so naročili, poslal video, v katerem je stanje zelo dobro obrazloženo.

Video je bil pripravljen po navodilih vodilnih v skupini in preveden v angleški jezik. Predvajan ni bil. Sejo so raje predčasno zaključili (okoli 16. ure), pred tem pa so se še izgovarjali, da “ni časa”. Nato se je izkazalo, da so imeli rezerviran čas do 16.30.

Kaj se je zgodilo?

Izvedli so cenzuro. Sami torej počnejo tisto, kar očitajo drugim. Dodajmo, da je bilo iz razprave več kot očitno, da pravega stanja v Sloveniji sploh ne poznajo niti jih ne zanima. Brali in govorili so tisto, kar so jim posredovali slovenski socialisti iz vrst SD in LMŠ, ki boj za oblast v Sloveniji prenašajo na evropski parket.

V nadaljevanju poglejte videoposnetek z naslovom Kdo res ogroža demokracijo in medije v Sloveniji, ki ga Evropa ne sme videti, kakor je to je odločila peščica socialistov v Evropskem parlamentu!

M. D.