Bralci portala Moja Dolenjska lahko odločite te volitve

(vir: arhiv)

Več kot 300 tisoč nas bere ta portal vsak mesec. Mi lahko odločimo te volitve.

Spoštovane bralke in bralci portala Moja Dolenjska!

Danes je praznik demokracije, ko lahko izbiramo, kdo bo vodil našo državo naslednja štiri leta. Levica je do sedaj pokazala, da mandata nikoli ni sposobna pripeljati do konca, tega je bila sposobna zgolj trenutna vladna koalicija.

Ta je zgolj v dveh letih zagnala več kot 2400 projektov in se uspela lotiti sistemskih področij, ki so bila zanemarjana več desetletij. Veliko teh projektov je tudi na našem območju. Denar je zagotovljen. Iz evropskih sredstev. Več kot 10 milijard evrov je ekipa pod vodstvom Janeza Janše poleti 2020 Sloveniji zagotovila v Bruslju, večino nepovratnih evropskih sredstev.

Zato ne dovolimo, da nam ukradejo razvojni potencial, saj te volitve ne odločajo zgolj o naslednjih štirih letih, temveč o prihodnjem desetletju.

Na predčasnem glasovanju je svoj glas oddalo rekordno število volivk in volivcev, naj bo rekordna udeležba tudi na volilno nedeljo. Dolenjska, Bela krajina, Kočevsko-ribniško območje, in ostale slovenske pokrajine, lahko z lahkoto premagajo center Ljubljane. Volitve bodo namreč odločili tisti, ki se jih bodo udeležili.

Uredništvo Moja Dolenjska