Znani odvetniki, ki ločujejo Erjavčevo hči in bogataša

Eva Erjavec (vir: družbena omrežja)

Spletni portal pozareport.si danes ekskluzivno objavlja, kdo so odvetniki, ki ločujejo Evo Erjavec, hčerko nekdanjega predsednika stranke DeSUS in nekdanjega ministra Karla Erjavca, ter bogataša Andreja Marčiča.

Na portalu navajajo, da se odvetniki za zdaj šele začetno pogajajo, kar je glede na visoke zahteve Erjavčeve hčerke razumljivo, razšla sta se po šestih mesecih zakona, v tem času se jima je rodil sin.

Eva Erjavec, nekdanja kraljica Instagrama, naj bi po navedbah medijev od Marčiča zahtevala hišo ob morju, dve stanovanji v Ljubljani in 7000 evrov mesečne preživnine.

Erjavčevi naj bi najeli odvetniško pisarno Bruna in Davida Sluge, zastopanje Eve Erjavec naj bi prevzel David Sluga, znan tudi kot nekdanji odvetnik Helene Blagne, ko se je ločevala.

Marčič pa je najel odvetniško pisarno Jadek – Pensa, eno največjih in najbogatejših odvetniški pisarn v državi.

Kako bodo rešili spor, se seveda ne ve, znano pa je, da bosta odvetniški pisarni “v tem ločitvenem cirkusu tudi zagotovo največ (beri: mastno) zaslužili”, je zapisal pozareport.si.

26-letna Eva Erjavec je mlada raziskovalka na Ekonomski fakulteti, s 27 let starejšim 53-letnim Andrejem Marčičem iz podjetja Marand se je poročila novembra 2020. O tem, da je “oddana”, je medije ves srečen obveščal kar Marčič sam, veselja ni skrival niti Erjavec.

Ljubezni je bilo hitro konec, Marčič naj bi se izselil iz stanovanja v središču Ljubljane, v tem času naj bi Erjavec zamenjal ključavnico stanovanja, ne da bi lastnik Marčič to vedel. Z Erjavcem naj bi nato prišlo tudi do fizičnega obračuna.

Kako je Marčič obogatel?

Marčičevo podjetje je v preteklosti sodelovalo z ministrstvom za zdravje in predvsem UKC Ljubljana vrsto let zalagalo z računalniško opremo. Imel naj bi zaščito v SD in nekdanji LDS. Pred leti se je Marčič lotil tudi izdelave in prodaje jaht. Splovitve razkošne barke Brioni 44 se je leta 2010 udeležil celo tedanji premier Borut Pahor.

V času upanja, da bo Karl Erjavec novi mandatar strank KUL (SD, LMŠ, Levica in SAB) pa si je obetal tudi velik posel s cestninjenjem prek Darsa, kar pa mu, tako kot tudi KUL in Erjavcu ne, ni uspelo.

Zanimiva razkritja lahko preberete tukaj

Eva Erjavec pa je znana tudi kot dekle iz visoke družbe, ki ljubi razkošje. Več o tem lahko preberete in si tudi ogledate – tukaj

Eva Erjavec in Andrej Marčič v času “pravljice”

C. R.