Znani komentator jokavi Kovačevi: “Začni pucat pri najinem levem polu, tam je veliko za popravit”

Nika Kovač (vir: arhiv)

Objavljamo pismo Mirana Videtiča, komentatorja oddaje Ura moči na PlanetTV, ki ga je poslal Niki Kovač z Inštituta 8. marec. 

V njem npr. lahko preberemo:

– Ko si naletela na seksualnega predatorja (Jankovića), si utihnila.

– Pa spomni se (proračunskega) jurja evrov za lizanje znamk. (Gre za znano afero, kjer je Kovačeva za lepljenje znamk v enem dnevu prek s. p.-ja njenega očeta prejela 1000 davkoplačevalskih evrov.)

– Pa daj pokaži inšpektorjem poslovanje brez lažnega pompa … Ne poznam nikogar, ki je ob obisku inšpektorjev prvo klical Jefima taksista in medijev.

– In še nasvet … denarci, ki pridejo iz tujine … zajebali so te, če misliš, da ne boš morala vračati uslug! Verjemi.

– Začni pucat pri najinem levem polu, tam je veliko za popravit, jebiga!

– Tako kot se dobro zavedaš, da boš račune izstavila tudi Golobu in KULovcem, če ti uspe. In veš tudi, da ti bodo oni to plačali z denarjem, ki bi sicer lahko šel za bolnice, šole, domove za starostnike …

Za razumevanje. Nika Kovač je direktorica Inštituta 8. marec, z zvenečim imenom, brez zaposlenih, sicer pa v lasti Levice. Njihovi predstavniki, petkovi ljubljanski biciklisti, kjer prednjačita tudi Jaša Jenull in Tea Jarc, se vozijo po Sloveniji in izvajajo predvolilno kampanjo pod imenom Glas ljudstva. Prejšnjo nedeljo, npr., so bili tudi v Novem mestu. V preteklih dneh pa so prejeli poziv pristojnega inšpektorata, naj jim dostavijo potrebne dokumente za izvajanje svojih dejavnostih. Kot kaže, teh nimajo, ne upoštevajo volilnih pravil, kampanjo pa izvajajo za potrebe strank KUL in elektro oligarha Roberta Goloba, kar je bilo dokazano tudi v Novem mestu. V teh dneh se je tudi izkazalo, da je Inštitut 8. marca financiran tudi iz tujine (prejeli so okrog 70 tisoč evrov), čeprav Kovačeva zatrjuje, da nimajo nobenih donacij.

Pismo Mirana Videtiča je objavljeno tudi na njegovem FB-profilu.

M. D.