Zakaj Robert Golob skriva svojo ekipo?

(vir: Zajem zaslona)

V sinočnji oddaji Ura moči na Planet TV je Bojan Požar Gostil političnega analitika Mirana Videtiča in Petra Gregorčiča, političnega komentatorja ter novega predsednika programskega sveta RTV.

Eno od vprašanj je bilo tudi, zakaj Robert Golob iz stranke Gibanje Svoboda skriva svojo ekipo.

Peter Gregorčič je izpostavil, da je fascinantno, kako malo je znano o stranki Roberta Goloba, v katero v glavnem prihajajo ljudje, ki gojijo zamero do Janeza Janše, saj je to najboljša garancija, da Golob ne bo šel v vlado z njim. Ob tem Gregorčič meni, da Golob ekipe še ekipe.

V nadaljevanju je izpostavil unikum ne samo v Slovenskem, ampak v širšem prostoru: “Imamo nekoga, ki ga mediji propagirajo za glavnega kandidata za predsednika vlade in ki je dva meseca pred volitvami dobesedno izginil iz javnosti. To se lahko zgodi samo nekje, kjer lahko računaš, da če te ne bo v medijih, bodo tvojo podobo gradile PR-agencije z medijsko podporo.

Če Golob pride v javnost s svojim narcisoidnim nastopom, lahko to podobo samo pokvari. V javnost bo prišel takrat, ko bo to nujno potrebno, in to bo tik pred koncem kampanje, pred volitvami.”

Vir: Ura moči: siol.net

A. L.